Τάμτα: άλλαξε (ξανά) look και τρομάξαμε να την γνωρίσουμε…

Η Τάμτα είναι μία από τις τραγουδίστριες της εγχώριας showbiz που αγαπάει πολύ το στιλ και συχνά πειραματίζεται. Αυτή την περίοδο, η όμορφη Τάμτα έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα μαλλιά της και αυτός είναι και ο λόγος που κάθε εβδομάδα την βλέπουμε με άλλο χρώμα και μάκρος. Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή της καριέρας της είχε ξεχωρίσει για το εκκεντρικό στιλ της, καθώς κάθε της εμφάνιση έκλεβε την παράσταση.

Αυτή την περίοδο η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί «Box» μαζί με τις Μέλισσες, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο της video clip «Να με πάρεις μακριά». Στίχους και μουσική του τραγουδιού έχουν γράψει το συγκρότημα Melisses και πρόκειται για το official soundtrack της ταινίας “The Bachelor 3”.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Γιάννη Μιχελάκο και το Look της Τάμτα επιμελήθηκε η stlyling expert Αλεξάνδρα Κατσαίτη, η make up artist Άντζελα Περδικομάτη και ο hair stylist Τομ Ζώης. Boots: Baleciaga, ποδηλατικό shorts: attrattivo X Tamta, top: Attrattivo X Tamta, σακάκι: Vintage, γούνα (eco friendly): Alexandra- INwiter Collection.

Δες τις φωτογραφίες:

newsit