Ταλαιπωρημένη Χήρα Πάει σε Στιλίστα και την Κάνει να Δείχνει Τουλάχιστον 15 Χρόνια Νεότερη
Www.true.gr

Ταλαιπωρημένη Χήρα Πάει σε Στιλίστα και την Κάνει να Δείχνει Τουλάχιστον 15 Χρόνια Νεότερη

Υπάρχουν πολλά θαυμάσια πράγματα που έρχονται μαζί με τη διαδικασία της γήρανσης – αλλά υπάρχουν και πολλά όχι και τόσο υπέροχα. Εκτός από όλους τους πόνους που έρχονται με αυτή τη μετάβαση, ένα από αυτά τα πράγματα είναι, πολύ συχνά, το αποτέλεσμα που έχει στη δική μας αυτοεκτίμηση.

Μετά από δεκαετίες κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να αγαπήσουν το σώμα τους αφού έχουν περάσει από τόσες πολλές αλλαγές. Αλλά μόνο και μόνο επειδή τα μαλλιά και το πρόσωπό τους έχει αλλάξει κάπως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να νιώθετε καλά για το πώς δείχνετε!

Πάρτε για παράδειγμα αυτή την όμορφη κυρία, την Jean – πήρε το αρνητικό της συναίσθημα για την εμφάνισή της και έκανε κάτι θετικό για να αλλάξει τον τρόπο που αισθανόταν. Και πώς τα κατάφερε; Με τη βοήθεια του Christopher Hopkins, του ίδιου του Makeover Guy.

Όταν η Jean κάθισε στην καρέκλα του Christopher, την ρωτάει γιατί θέλει μια νέα εμφάνιση για τον εαυτό της. Η απάντησή της είναι άμεση:

«Αισθάνομαι γριά, φαίνομαι γριά, είμαι γριά», λέει η Jean με ειλικρίνεια.


Ο Κρίστοφερ τη διαβεβαιώνει ότι αυτός και η ομάδα του μπορούν να αλλάξουν αυτά τα συναισθήματα, χωρίς πρόβλημα.

Ξεκινούν επιλέγοντας την απόχρωση των μαλλιών που πρόκειται να επαναφέρουν το χρώμα τους πίσω, μια πολύ παρόμοια απόχρωση στο φυσικό της χρώμα. Στη συνέχεια, κρύβουν τα γκρίζα της και αρχίζουν να βάφουν τα μαλλιά της.


Τα μαλλιά της έχουν γίνει άτονα και η Jean ομολόγησε στην αρχή του επεισοδίου ότι δεν περνάει καθόλου χρόνο για τη συντήρηση των μαλλιών της, όπως συνήθιζε.

Το κερασάκι στη τούρτα είναι η τέλεια εργασία βαφής και το μακιγιάζ που χρησιμοποιούν. Με λίγο ελαφριά βάση, σκιά ματιών, μάσκαρα, και ένα πολύ κολακευτικό χρώμα κραγιόν, η Jean φαίνεται 10 χρόνια νεώτερη και όμορφη.

Περιττό να πούμε, αμφιβάλλουμε ότι αισθάνεται και φαίνεται γριά όπως πριν δει τον Makeover Guy! Τι νομίζετε για το απλό, υπέροχο makeover της; Δείτε την μεταμόρφωση στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr