Ταϊλάνδη: Δεμένη χειροπόδαρα βρέθηκε 43χρονη! Ψάχνουν στην Αθήνα τον Έλληνα σύζυγό της
Www.true.gr

Ταϊλάνδη: Δεμένη χειροπόδαρα βρέθηκε 43χρονη! Ψάχνουν στην Αθήνα τον Έλληνα σύζυγό της

Καταζητείται ο 42χρονος Έλληνας πορτιέρης που φέρεται να δολοφόνησε στην Ταϊλάνδη, την 43χρονη σύζυγό του. Υπενθυμίζεται πως η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα που διέμενε τα τελευταία 3 χρόνια στο Πουκέ.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της 43χρονης καλλονής που βρέθηκε δολοφονημένη, ο Έλληνας σύζυγος της ήταν ιδιαίτερα ζηλότυπος απέναντι της και αρκετές φορές δημιουργούσε σκηνές ζήλιας, ενώ μάλιστα δεν είχε διστάσει να την ξυλοκοπήσει.

Η 43χρονη καλλονή βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οποίος πήγε να ζητήσει τα καθυστερούμενα ενοίκια.


Η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί ασφυκτικό θάνατο, καθώς βρέθηκε μ’ ένα μαύρο πανί στο στόμα της και ήταν δεμένη χειροπόδαρα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος, ενώ ο σύζυγος της είχε εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ταϊλάνδης, που επικαλούνται πηγές της Αστυνομίας, ο 42χρονος διέφυγε στην Ελλάδα όπου κατά το παρελθόν είχε σχέση με ανθρώπους τις νύχτας και εργαζόταν ως πορτιέρης σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στο κέντρο των Αθηνών.


Για το λόγο αυτό οι Αστυνομικές Αρχές στην Ταΐλάνδη έχουν ζητήσει από την ΙΝΤΕΡΠΟΛ να εκδώσει σε βάρος του 42χρονου διεθνές ένταλμα σύλληψης, προκειμένου αυτό να διαβιβαστεί στην Ελληνική Αστυνομία, ώστε να συλληφθεί και να εκδοθεί στην Ταϊλάνδη, ώστε να δώσει εξηγήσεις για την δολοφονία της συζύγου του.

H Αστυνομία στο Πουκέ έχεδι πληροφορίες που θέλουν τον ύποπτο 42χρονο Έλληνα να έχει βρει καταφύγιο στην Αθήνα και μάλιστα στην πρώην σύζυγο του, με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη.

Πηγή: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr