Τα ζώδια που θα ζήσουν μεγάλες αλλαγές σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου
Www.true.gr

Τα ζώδια που θα ζήσουν μεγάλες αλλαγές σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Αναρωτιέσαι πώς θα περάσεις τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Αναρωτιέσαι πώς θα περάσεις τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Εάν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω 4 ζώδια να περιμένεις μεγάλες αλλαγές:

Ταύρος:
Θα ακτινοβολείς σεξουαλική ενέργεια και πάθος, καυτέ μου Ταύρε. Ανήκεις σε εκείνα τα ζώδια που ξέρουν τι θέλουν και δεν φοβούνται να το δείξουν και αυτό ισχύει και στο κρεβάτι. Θα νιώθεις πιο έτοιμη από ποτέ να επικοινωνήσεις τα θέλω σου με το σύντροφό σου και πιο απενοχοποιημένη να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Ετοιμάσου λοιπόν για πολλαπλούς οργασμούς αυτόν τον Βαλεντίνο!


Δίδυμος:
Θα νιώσεις πιο συνδεδεμένη από ποτέ με τον εσωτερικό σου κόσμο. Έτσι θα είναι πολύ πιο εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να τους καταλάβεις. Εάν έχουμε να σού δώσουμε μια συμβουλή, αυτή είναι να μην φοβάσαι τα συναισθήματά σου!


Αιγόκερως:
Ετοιμάσου να νιώσεις πιο σέξι από ποτέ! Ο φετινός Βαλεντίνος θα σε φέρει πιο κοντά σε πολλούς ανθρώπους και το σημαντικότερο σε μια σοβαρή σχέση. Το κυριότερο είναι όμως πως στις 14.2 θα νιώσεις ότι αγαπάς περισσότερο και τον εαυτό σου!

πηγή: marieclaire.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr