Συνήθως λένε πως όταν περνάς ωραία σε μια σχέση παχαίνεις. Ποια ζώδια εκτιμούν το καλό φαγητό και όταν είναι σε σχέση παχαίνουν και τον σύντροφό τους;

Ορισμένα ζώδια αγαπούν το φαγητό και μάλιστα τρελαίνονται όταν μοιράζονται αυτή την αγάπη τους με το έτερον τους ήμισυ.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που όταν βρίσκονται σε σχέση, βλέπουν τη ζυγαριά να παίρνει ανοδική πορεία.

Ποια ζώδια μπορεί να παχύνουν μέσα στη σχέση;

Ταύρος

Ο Ταύρος αγαπά το φαγητό και είναι εκείνος που χαίρεται όταν βλέπει μεγάλες μερίδες στο πιάτο. Βέβαια, δεν ενδιαφέρεται μόνο για την ποσότητα αλλά και για την ποιότητα. Ο έρωτάς του για το καλό φαγητό είναι τέτοια, που εάν κέρδιζε πολλά χρήματα θα αγόραζε σίγουρα αλυσίδα γκουρμέ εστιατορίων.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της οικογένειας και έτοιμος για γάμο. Είναι εκείνος που λατρεύει να έχει το έτερον του ήμισυ στο σπίτι και να το φροντίζει. Η εικόνα ενός Καρκίνου στην κουζίνα να μαγειρεύει είναι συνηθισμένη και αποτελεί συστατικό μιας όμορφης σχέσης.

Ζυγός

Οποιος έχει μπλέξει με Ζυγό, ξέρει πολύ καλά τι πάει να πει φαγητό. Ξέρει πού θα βρει τα καλύτερα μπριζολάκια και πού σερβίρουν το πιο ζουμερό μπέργκερ. Μία φορά την εβδομάδα θα σε τρέχει σε εστιατόρια, ταβέρνες και καντίνες που του έχουν πει ή έχει διαβάσει για να έχει άποψη για το φαγητό που σερβίρουν. Τα κιλά, λοιπόν, είναι αναπόφευκτα!

Εντάξει δεν είπαμε πως αν μπλέξετε με αυτά τα ζώδια θα γίνεται παχύσαρκοι, αλλά μερικά κιλά σίγουρα θα τα βάλετε!

Άλλωστε τα κιλά αυτά θεωρούνται, καλοπέραση! Και μην ξεχνάτε. Ο έρωτας περνά από το στομάχι!