Τα ζευγάρια ζωδίων που δεν ταιριάζουν καθόλου, για να μην χάνετε άδικα χρόνο!

συνεχίζεις να ψάχνεις των άντρα των ονείρων σου και πέρασε από το μυαλό σου μέχρι και να δηλώσεις συμμετοχή στο The Bachelor, σίγουρα θα έχεις διαπιστώσει ότι με κάποιους ανθρώπους απλά δεν γίνεται το κλικ. Μπορεί να έχεις γνωρίσει ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, άνδρες που είχαν όλα τα προσόντα αλλά και πάλι να μην ένιωσες αυτό το σκίρτημα. Αν το απέδωσες στα διαφορετικά χόμπι ή τα διαφορετικά ενδιαφέροντα, έρχεται η αστρολογία να σου που ότι είναι όλα θέμα ζωδίου. Υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί που είναι αταίριαστοι και σου τους παρουσιάζουμε παρακάτω για να ξέρεις στο μέλλον τι να αποφύγεις.

Όταν μιλάμε για ταιριαστά ζώδια μπορεί το μυαλό σου να πάει στα “αντίθετα” ζώδια (αυτά που είναι ακριβώς απέναντι στην αστρολογική ρόδα). Ωστόσο, στον ζωδιακό κόσμο τα αντίθετα έλκονται. Συνδυασμοί όπως Καρκίνος με Αιγόκερω ή Ταύρος με Σκορπιό είναι επιτυχημένοι γιατί είναι με πολλούς τρόποι συμβατά μεταξύ τους. Ο Καρκίνος απαλύνει τις σκληρές γωνίες του Αιγόκερου ενώ ο Σκορπιός μαθαίνει στον Ταύρο πώς να έρθει σε επαφή με την μυστικιστική του πλευρά.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που δείχνει την συμβατότητα των ζωδίων είναι να έχουν κοινό στοιχείο. Ο Κριός και ο Τοξότης τα πάνε καλά γιατί είναι και τα δύο ζώδια της φωτιάς ενώ τα ζώδια του αέρα όπως ο Δίδυμος και ο Υδροχόος μπορούν να μείνουν όλη νύχτα ξάγρυπνα για να μιλούν για τα ακαδημαϊκά και το υποσυνείδητο.

Το μη ταίριασμα προκύπτει όταν τα ζώδια ανήκουν σε διαφορετικό στοιχείο αλλά δεν είναι το ένα απέναντι από το άλλο στην αστρολογική ρόδα. Είναι πιθανό οι άνθρωποι με “αταίριαστα” ζώδια να ειρωνευτούν μεταξύ τους και να ζήσουν ευτυχισμένοι αλλά τα άστρα θα κάνουν την κατάκτηση αυτής της πραγματικότητας πάρα πολύ δύσκολη.

Τοξότης & Ταύρος: αυθορμητισμός και ελευθερία εναντίον βαρεμάρας και χουχουλιάσματος.

Καρκίνος & Ζυγός: συναισθηματισμός και παρόρμηση εναντίον μονοχνοτισμού και αναποφασιστικότητας.

Δίδυμος & Αιγόκερως: ομιλητικότητα και χειρισμός ενάντια στην ηρεμία και την μουντρουχιά.