Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής καθώς, όπως είχε ανακοινώσει η παρουσιάστρια, έδειξε συνομιλία της με τους γονείς στην Πάτρα που έχασαν τα τρία παιδιά τους.

Η δημοσιογράφος από την αρχή της εκπομπής μίλησε για ανθρωποφαγία στα social media και ζήτησε από τους χρήστες, οι οποίοι σε άλλες περιπτώσεις έχουν βοηθήσει πολύ, να περιμένουν μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Οι γονείς των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια μίλησαν για την τραγωδία που ζουν και η μητέρα αποκάλυψε ότι διέκοψε μια εγκυμοσύνη.

«Έχω χάσει τον ύπνο μου. Προσπαθώ να ανταπεξέλθω. Δεν υπάρχει αυτό που ζω. Βλέπουν παντού τον δολοφόνο σαν την υπόθεση της Καρολάιν. Έχουμε υποβληθεί σε γονιδιακό έλεγχο εγώ, ο σύζυγός μου και τα παιδιά εν ζωή και αφότου κατέληξαν» είπε, μεταξύ άλλων, στο MEGA η μητέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Το «Φως στο Τούνελ» ήταν πρώτο έναντι των προγραμμάτων του ανταγωνισμού με ποσοστό 24,8% στο σύνολο κοινού και 22,3% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Δείτε εδώ την εκπομπή:


Οι χρήστες του Twitter έγραψαν χιλιάδες σχόλια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αλλά και ώρες αργότερα φέρνοντας το hashtag fosstotounel πρώτη επιλογή στα ελληνική trends.

Οι εκατοντάδες φίλοι της εκπομπής παραδέχτηκαν την Αγγελική Νικολούλη για τον τρόπο που αντιμετώπισε τους γονείς και αναμένουν με αγωνία την λύση αυτού του θρίλερ.

Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά tweets: