Τα Βρήκαν Τυλιγμένα σε Μία Κουβερτούλα, Κάτω από Ένα Θάμνο. Όταν Πρόσεξαν τις Κοιλίτσες τους, Πάγωσαν

Μία ομάδα γυναικών στην Βραζιλία άκουσαν αδύναμα κλάματα να έρχονται από έναν θάμνο. Έτσι, έριξαν μια ματιά ενώ περίμεναν να βρουν κουτάβια. Όταν κοίταξαν όμως είδαν την σοκαριστική αλήθεια – ήταν εγκαταλειμμένα νεογέννητα δίδυμα!

Σε μία πράξη απελπισίας, η μητέρα τους τα είχε πετάξει στον θάμνο. Θα είχαν βρει σίγουρο θάνατο αν δεν τα είχε βρει η ομάδα γυναικών την σωστή στιγμή!

«Νόμιζα πως ήταν κουτάβια αλλά όταν κοίταξα μέσα στον θάμνο κατάλαβα πως ήταν δύο μωράκια,» είπε η μία από τις γυναίκες που έκαναν την ανακάλυψη.

Τα μωράκια ήταν στο έδαφος ενώ είχαν ακόμα τους ομφάλιους λώρους τους κολλημένους πάνω τους. Η αστυνομία ερευνάει την υπόθεση και πιστεύει πως κάποιος σταμάτησε με ένα λευκό βαν, άφησε τα μωρά αμέσως μετά την γέννησή τους και μετά εξαφανίστηκε.

Το ένα από τα μωρά ζύγιζε 2,7 κιλά ενώ το άλλο λίγο περισσότερο από 1,35 κιλά.

Είναι τρομακτικό αν σκεφτούμε τι θα είχαν απογίνει τα κορίτσια εάν δεν τα είχαν βρει εγκαίρως.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί καθάρισαν τα κορίτσια και τα εξέτασαν. Ήταν σε σταθερή κατάσταση – κάτι που θεωρήθηκε θαύμα λόγω των συνθηκών!

Το ένα το κορίτσι το ονόμασαν Eloa που σημαίνει «Θεός» και το άλλο Heloisa, που σημαίνει «Πολεμίστρια.» 

Το ιατρικό προσωπικό θα φροντίσει τα εγκαταλειμμένα νεογέννητα δίδυμα μέχρι να πάρουν αρκετό βάρος και μετά θα δοθούν για υιοθεσία. Παρά το δύσκολο ξεκίνημά τους, δεν αμφιβάλουμε πως ο Θεός έχει μεγάλα σχέδια γι’αυτά τα δυνατά κορίτσια!

Πηγή