Τα Τσιμπούρια στο Koρμάκι του Ήταν Κάποιες Χιλιάδες. Με Αγάπη και Φροντίδα, δείτε ΠΩΣ τον Μεταμόρφωσαν!

Δυστυχώς, υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που δεν έχουν τους πόρους να φροντίσουν σωστά τα κατοικίδιά τους.

Κάποιοι έχουν οικονομικά προβλήματα ενώ άλλοι έχουν έλλειψη γνώσεων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παραμέληση αλλά ευτυχώς υπάρχουν οργανώσεις που κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν την κατάσταση.

Στην Νότια Αφρική, ένα σκυλί με όνομα Belle αντιμετώπιζε ένα συνηθισμένο πρόβλημα αλλά επειδή δεν είχε πάρει θεραπεία, η κατάστασή του είχε χειροτερέψει πάρα πολύ.

Η οργάνωση CLAW βρήκε την Belle σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήταν γεμάτη με τόσα πολλά τσιμπούρια που δεν έμοιαζε πλέον με σκυλί!  

Τα τσιμπούρια, κυρίως στα μάτια και τα αυτιά της, είχαν πιει τόσο αίμα που είχε γίνει αναιμική και δεν μπορούσε πια να περπατήσει. Χρειαζόταν άμεσα ιατρική βοήθεια. Εθελοντές της CLAW την μετέφεραν γρήγορα στον κτηνίατρο.

Η περίπτωση της Belle ήταν τόσο άσχημη που αν προσπαθούσαν να βγάλουν ένα ένα τα τσιμπούρια, θα έχανε πολύ αίμα. Έπρεπε να δράσουν γρήγορα και να σκεφτούν μία λύση.

Αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν δυνατά αντιπαρασιτικά φάρμακα για να παραλύσουν τα τσιμπούρια. Μετά, θα έπεφταν από πάνω της και θα πέθαιναν…

Μετά, η ομάδα έπρεπε να δουλέψει για να αντιστρέψουν τις βλάβες στο σώμα της. Ήταν υποσιτισμένη και έπρεπε να πάρει επιπλέον θρεπτικά για να γίνει καλά.

Η υγεία της άρχισε να βελτιώνεται δραστικά. Η οργάνωση ανέβασε φωτογραφίες και της βρέθηκε μία γυναίκα που ήθελε να την υιοθετήσει. Η Belle πλέον έχει αναρρώσει πλήρως και ζει σε ένα σπίτι που ποτέ ξανά δεν θα την παραμελήσουν!

Η μεταμόρφωσή της είναι εκπληκτική!

Πηγή