Τα Τελευταία Λόγια του πιο Ανώμαλου Βαρυποινίτη... 4 Λέξεις και Τελείωσε...
Www.true.gr

Τα Τελευταία Λόγια του πιο Ανώμαλου Βαρυποινίτη… 4 Λέξεις και Τελείωσε…

Όταν ένας άντρας κερδίζει το ψευδώνυμο «ο δολοφόνος με τον παγοκόφτη», μπορεί κανείς να υποθέσει πως έκανε κάποια πολύ άσχημα πράγματα στην ζωή του.

Και ο Danny Paul Bible σίγουρα κέρδισε την θανατηφόρα ένεση. Το Τέξας τον καταδίκασε σε θάνατο αφού βίασε και σκότωσε την 20χρονη Inez Deaton.

Και καθώς το δηλητήριο κυλούσε στις φλέβες του, ο Bible είχε μόνο 4 λέξεις να πει και οι κάτοικοι του Τέξας ένιωσαν πως ήταν πραγματική δικαιοσύνη όταν τις άκουσαν.

«Με καίει. Πονάει πολύ,» ήταν τα λόγια του πριν πεθάνει. Το σώμα της Deaton είχε βρεθεί το 1979 στο Houston. Για δύο δεκαετίες, η αστυνομία δεν είχε καταφέρει να βρει τον δολοφόνο της.

Μετά, ο Bible ομολόγησε. Το 2013, το δικαστήριο αποφάσισε πως το έγκλημα που διέπραξε έπρεπε να τιμωρηθεί με την θανατική ποινή. Μετά από 15 χρόνια, τελικά έγινε η εκτέλεσή του με θανατηφόρα ένεση.
Ο Bible ήταν δολοφόνος κατά συρροή και βιαστής. Ήταν 66 όταν εκτελέστηκε την Τετάρτη. Οι δικηγόροι του είχαν κάνει πολλές φορές έφεση επειδή είχε προβλήματα υγείας που θα έκαναν την εκτέλεσή του πολύ επίπονη.

Όταν του έκαναν τελικά την ένεση, το κεφάλι του άρχισε να τρέμει, κάτι που μάλλον ήταν αποτέλεσμα του Πάρκινσον. Καθώς το δηλητήριο άρχισε να δρα, η αναπνοή του γινόταν όλο και πιο δύσκολη.

Μετά άρχισε να φωνάζει και λίγο αργότερα σταμάτησε να κινείται.


Συγγενείς του θύματος κοιτούσαν από ένα παράθυρο την όλη διαδικασία. Στις 6.32 ανακοινώθηκε ο θάνατός του, 15 λεπτά μετά την ένεση.

Εκτός από την Deaton, ο Bible σκότωσε άλλους τρεις την ίδια μέρα του 1983. Ένα από τα θύματα ήταν ένα μωρό τεσσάρων μηνών. Κατηγορήθηκε και για τον βιασμό ενός 11χρονου κοριτσιού στην Montana.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr