Τα Τελευταία Λόγια που άκουσε από τους Γονείς της ήταν "Επιστρέφουμε σε λίγο.." 75 Χρόνια μετά, ανακαλύπτει την Σοκαριστική Αλήθεια.
Www.true.gr

Τα Τελευταία Λόγια που άκουσε από τους Γονείς της ήταν «Επιστρέφουμε σε λίγο..» 75 Χρόνια μετά, ανακαλύπτει την Σοκαριστική Αλήθεια.

Στην Ελβετία, στις 15 Αυγούστου 1942, οι Marcelin και Francine Dumoulin είπαν στα επτά παιδιά τους (δύο κόρες και πέντε γιούς) ότι πάνε να αρμέξουν την αγελάδα και σύντομα θα επέστρεφαν. Τα παιδιά περίμεναν και περίμεναν, αλλά το ζευγάρι δεν επέστρεψε ποτέ.

Χρειάστηκαν 75 χρόνια για να μάθουν τα παιδιά τι συνέβη με τους γονείς τους όλον αυτόν τον καιρό. Σύμφωνα με εφημερίδες, τα σώματα ενός ελβετικού ζευγαριού βρέθηκαν από έναν εργαζόμενο κοντά στο θέρετρο σκι Les Diablerets μετά το λιώσιμο των πάγων.

Η νεώτερη κόρη της ζευγαριού, Marceline Udry-Dumoulin, 79 ετών σήμερα, δήλωσε ότι μαζί με τα αδέλφια της είχαν περάσει τη ζωή τους ψάχνοντας τους γονείς τους.Όλοι ήλπιζαν και ήθελαν να είναι σε θέση να δώσουν στους γονείς τους μια κατάλληλη κηδεία κάποια μέρα. Η τοπική αστυνομία χρησιμοποίησε μια διαδικασία ταυτοποίησης στα δύο πτώματα για να επιβεβαιώσει την ταυτότητά τους.

Τα σώματα ήταν το ένα δίπλα στο άλλο και καλά συντηρημένα από τον πάγο. Μαζί με τα σώματα, ανακτήθηκαν ένα βιβλίο, ένα σακίδιο και άλλα αντικείμενα – όλα τα αντικείμενα μεταφέρθηκαν στο ιατρικό ινστιτούτο της Λωζάνης για να υποβληθούν σε έλεγχο DNA.Η Marceline θυμήθηκε ότι η μητέρα της ποτέ δεν πήγαινε να αρμέξει με τον πατέρα της, αλλά για κάποιο λόγο εκείνη την ημέρα το έκανε και οι δύο έχασαν τη ζωή τους.

Τα παιδιά χωρίστηκαν μετά την εξαφάνιση των γονιών τους και δόθηκαν σε διαφορετικές οικογένειες.

Credit: relayhero.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr