Τα Συγκλονιστικά Λόγια του Θέμου Αναστασιάδη όταν Συγγενικό του Πρόσωπο Αντιμετώπισε Σοβαρό Πρόβλημα Υγείας «Καλύτερα Πάρε Εμένα..»

Ανείπωτη θλίψη στον δημοσιογραφικό και όχι μόνο χώρο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 61 σε νοσοκομείο της Ελβετίας, όπου ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Ο Θέμος Αναστασιάδης, άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο, ο ίδιος ωστόσο όσο ήταν εν ζωή, φοβόταν πολύ για την υγεία των αγαπημένων του προσώπων. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, στο περιοδικό Crash, ο δημοσιογράφος είχε εξομολογηθεί πως όταν ένα συγγενικό του πρόσωπο αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο ίδιος στράφηκε στον Θεό.

«Μια φορά που υπήρχε ένα πρόβλημα υγείας σε ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο, τότε μόνο. Δόξα τω Θεώ ξεπεράστηκε. Αλλά τότε τελείωσε ο κόσμος .Εκεί ήταν η ώρα που… Τα ισοπέδωσα όλα. Ό,τι πίστευα. Για πρώτη φορά πήγα σε εκκλησία και γονάτισα. Ζήτησα να σωθεί το άτομο αυτό και να πάρει εμένα. Ήταν κι ένας παπάς εκεί, ο οποίος δεν με ήξερε, γιατί ήταν σε μία ελληνική εκκλησία πριν πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Μου λέει “δεν έχω δει πιο συντετριμμένο άνθρωπο”…» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Θέμος Αναστασιάδης.

πηγη: fthis.gr