Τα Συγκλονιστικά Λόγια του Θέμου Αναστασιάδη όταν Συγγενικό του Πρόσωπο Αντιμετώπισε Σοβαρό Πρόβλημα Υγείας "Καλύτερα Πάρε Εμένα.."
Www.true.gr

Τα Συγκλονιστικά Λόγια του Θέμου Αναστασιάδη όταν Συγγενικό του Πρόσωπο Αντιμετώπισε Σοβαρό Πρόβλημα Υγείας «Καλύτερα Πάρε Εμένα..»

Ανείπωτη θλίψη στον δημοσιογραφικό και όχι μόνο χώρο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 61 σε νοσοκομείο της Ελβετίας, όπου ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Ο Θέμος Αναστασιάδης, άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο, ο ίδιος ωστόσο όσο ήταν εν ζωή, φοβόταν πολύ για την υγεία των αγαπημένων του προσώπων. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, στο περιοδικό Crash, ο δημοσιογράφος είχε εξομολογηθεί πως όταν ένα συγγενικό του πρόσωπο αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο ίδιος στράφηκε στον Θεό.


«Μια φορά που υπήρχε ένα πρόβλημα υγείας σε ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο, τότε μόνο. Δόξα τω Θεώ ξεπεράστηκε. Αλλά τότε τελείωσε ο κόσμος .Εκεί ήταν η ώρα που… Τα ισοπέδωσα όλα. Ό,τι πίστευα. Για πρώτη φορά πήγα σε εκκλησία και γονάτισα. Ζήτησα να σωθεί το άτομο αυτό και να πάρει εμένα. Ήταν κι ένας παπάς εκεί, ο οποίος δεν με ήξερε, γιατί ήταν σε μία ελληνική εκκλησία πριν πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Μου λέει “δεν έχω δει πιο συντετριμμένο άνθρωπο”…» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Θέμος Αναστασιάδης.

πηγη: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr