Τα πραγματικά μικρά ονόματα 25 διάσημων Ελλήνων και Ελληνίδων όπως αναγράφονται στις ταυτότητές τους
Www.true.gr

Τα πραγματικά μικρά ονόματα 25 διάσημων Ελλήνων και Ελληνίδων όπως αναγράφονται στις ταυτότητές τους

Βαφτιστικά ονόματα Σταρ: Πολλοί διάσημοι στον χώρο της show bis προτιμούν να συστηθούν στο κοινό τους με άλλο όνομα από το βαφτιστικό τους.

Βαφτιστικά ονόματα Σταρ: Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, για παράδειγμα, οι περισσότεροι θα συμπέραναν πως βαφτίστηκε ως Φωτεινή. Δεν ισχύει ομως αυτό. Η Σερραία παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 γιορτάζει στις 17 Σεπτεμβρίου. Έλαβε από τον νονό της το όνομα Σοφία.

Εξίσου δύσκολο όμως είναι να βρείτε ποιο όνομα βρίσκεται στην ταυτότητα της Ζέτας Μακρυπούλια. Η οικοδέσποινα του «Ρουκ Ζουκ» έχει βαφτιστικό το Αγορίτσα-Ζωή.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου γιορτάζει, των Αγίων Θεοδώρων.

Το ίδιο βαπτιστικό, Ευαγγελία, έχουν η Λίτσα Πατέρα και η Εβελίνα Παπούλια.

Τον Δεκαπενταύγουστο γιορτάζουν η Πέμη Ζούνη και η Μπέσυ Μάλφα το βαφτιστικό τους όνομα είναι Παναγιώτα.


Την γιορτή της Παναγίας δέχονται ευχές η Μπέτυ Λιβανού και η Μπέττυ Μαγγίρα που στις ταυτότητες τους αναγράφεται το όνομα Δέσποινα. Την ίδια ημέρα όμως γιορτάζουν και άλλοι σταρ της τηλεόρασης. Όπως η Αννίτα Πανιά, η Σία Κοσιώνη αλλά και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Και ο Σάκης Ρουβάς όμως είναι βαπτισμένος Αναστάσιος.

Βαφτιστικά ονόματα Σταρ: Ορισμένα αξιοπερίεργα ονόματα

Πολύ διαφορετικά ονόματα, όμως, έχουν και άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης. Η Ρίτσα Μπιζόγλη λέγεται Σωτηρία, η Κλέλια Ρένεση Χαρίκλεια, η Ρένια Λουιζίδου Αργυρώ, η Αση Μπήλιου Ασημένια και η Σίσσυ Χρηστίδου Θεοδοσία.

Επίσης, η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει λάβει το όνομα Αδελαΐδα , η Τάνια Τρύπη βαφτίστηκε Σεβαστιανή, ενώ η Τζόυς Ευείδη έχει δύο ονόματα Τζόυς-Χαρίκλεια.
Τα «χρόνια πολλά» την ημέρα του Αγίου Γεωργίου δέχεται ο σεφ, Άκης , ο οποίος μάλιστα πήρε από τη νονά του δύο ονόματα, Γεώργιος-Ευλάμπιος. Διπλό όνομα έχει και η Γιαννάτου. Στο βιογραφικό της αναγράφονται τα ονόματα Μαρκέλλα Άφροδίτη.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη λέγεται Καρμέλα, η Νάντια Κοντογεώργη από τη «Φριτέζα» του ΑΝΤ1 Αδαμαντία.

Πηγή: enimerotiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr