Τα πήρε στο κρανίο ο Γιώργος Λιάγκας με μοντέλο του GNTM: «Τι εκφράζει η κυρία αυτή;»
Www.true.gr

Τα πήρε στο κρανίο ο Γιώργος Λιάγκας με μοντέλο του GNTM: «Τι εκφράζει η κυρία αυτή;»

ετά την αποχώρησή της από το «GNTM 2», η Ασημίνα Χαρίτου δεν σταματά να απασχολεί με αυτά που γράφει στα social media της. Μετά τα σχόλια που έκανε για το STAR και την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου», που δεν την κάλεσαν, «ξαναχτύπησε» με μία νέα δημοσίευση στο Instagram εναντίον της Κατερίνας Ζαρίφη.

«Επιτυχία στη ζωή είναι να κινείσαι από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Θαυμάζω Κατερίνα Ζαρίφη. Είναι για μένα πρότυπο γυναίκας γιατί κάποτε έκανε ένα πρωινό με τον Νίκο Μουτσινά και μπορεί να απέτυχε σε νούμερα αλλά την έκανε απλά πιο δυνατή. Θα μπορούσε να είχε κάνει βήματα πίσω και να συνεχίσει να είναι η κωμική βοηθός παρουσιαστή της εκάστοτε εκπομπής, όμως εκείνη συνέχισε να κυνηγά τα όνειρά της. Γιατί αυτό είναι η δύναμη της γυναίκας.


Βρίσκεται όχι στο να προσαρμόζεσαι πάνω στο τι θεωρείται επιτυχία, αλλά να παραμένεις σταθερή στις θέσεις και τον χαρακτήρα της και στην Κατερίνα Ζαρίφη φαίνεται, γιατί το χιούμορ της έμεινε αφιλτράριστο. Παύλε Σταματόπουλε, περιμένω και επίσημη πρόσκληση, να ξέρεις είσαι από τους πιο ευγενικούς άντρες στην τηλεόραση», καταλήγει η Ασημίνα Χαρίτου.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του σχολίασε το περιστατικό, λέγοντας: «Έχω τσαντιστεί τώρα. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί της δίνουμε βήμα και από τη δική μας εκπομπή; Τι εκφράζει η κυρία αυτή; Συγγνώμη, αλλά θα τσαντιστώ και με την Τρυφίδου που μου το πούλησε το θέμα το πρωί. Γιατί να δίνουμε βήμα σε ανθρώπους που δεν εκφράζουν απολύτως τίποτα; Δηλαδή βγήκε η κυρία αυτή να προσβάλει την Κατερίνα Ζαρίφη; Να βγει η κυρία αυτή που δεν ξέρω ούτε το όνομά της και δεν με ενδιαφέρει και να την ειρωνευτεί, λέγοντας από αποτυχία σε αποτυχία… Είναι απρεπέστατο».

πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr