Τα πιο τυχερά ζώδια στα ερωτικά για το 2020 είναι αυτά τα πέντε
Www.true.gr

Τα πιο τυχερά ζώδια στα ερωτικά για το 2020 είναι αυτά τα πέντε

Ποιά ζώδια λοιπόν θα έχουν μεγαλύτερη τύχη στα ερωτικά το 2020;

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πάντα έτοιμος για νέες εμπειρίες και φέτος θα νιώθετε τολμηροί και άνετοι από ποτέ. Θα κυνηγήσετε την αγάπη με ιδαίτερο τρόπο. Προσπαθήστε, όμως, να μην το παρακάνετε με όλες αυτές τις αλλαγές – ειδικά τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο, καθώς μπορεί απλά να σας εξαντλήσει.

Δίδυμος


Ως ένα προσεκτικό ζώδιο, ο Δίδυμος θα έχει αρκετές ευκαιρίες για έρωτα και διασκέδαση το 2020 και θα βγει από το comfort zone του. Ίσως δυσκολευτείτε να δεσμευτείτε με έναν σύντροφο, αφού θα υπάρχουν τόσες πιθανότητες – ειδικά τον Ιανουάριο, Μάρτιο και Νοέμβριο. Αναλόγως με το τι αναζητάτε σε μία σχέση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας και να δεχτείτε την αυτοπεποίθηση που νιώθετε.

Παρθένος

Το 2020 μπορεί να είναι η χρονιά του Παρθένου. Ο Δίας σας φέρνει στο προσκήνιο και σας δίνει τύχη στην αγάπη. Θα τραβήξετε την προσοχή όλων – αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην το παρακάνετε με την υπερβολική αυτοπεποίθηση. Πάρτε το χρόνο σας και όσο περνούν οι μήνες θα τα καταλάβετε όλα.


Αιγόκερως

Θα δείτε ιδιαίτερη κινητικότητα στην ερωτική σας ζωή το 2020 και ειδικά τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο, που θα έχετε πολλή τύχη. Αυτό όμως μπορεί να σας κάνει να μη θέλετε να δεσμευτείτε καθόλου. Αν αναζητάτε κάτι μακροπρόθεσμο, ίσως αυτό να είναι ένα πρόβλημα. Αλλά αν απλά θέλετε να διασκεδάσετε, απλά χαλαρώστε και απολαύστε όλη τη νέα αγάπη που έρχεται προς εσάς.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ακόμα ζώδιο πολύ ανοιχτό στην αγάπη για το 2020, χάρη στις θετικές επιρροές της Αφροδίτης και του Άρη, των πλανητών της αγάπης και του σεξ. Αυτοί οι πλανήτες θα φέρουν τον έρωτα για τους Υδροχόους στις αρχές του 2020, αλλά και ο Δίας θα παίξει τον ρόλο του. Η φιλική και εξωστρεφής σας φύση θα ενισχυθεί από τον Δία φέτος και η κοινωνική σας ζωή, επίσης. Θα έχετε περισσότερη θέληση να απολαύσετε νέες σχέσεις. Είστε, όμως, ελεύθερο πνεύμα και μπορεί να ανακαλύψετε πως δεν θέλετε να δεσμευτείτε τόσο γρήγορα – και δεν πειράζει.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr