Τα παίζουν όλα για όλα για το Bachelor 2: Ο πιο αγαπημένος παίκτης του MasterChef παίρνει τη θέση του Βασιλάκου!
Www.true.gr

Τα παίζουν όλα για όλα για το Bachelor 2: Ο πιο αγαπημένος παίκτης του MasterChef παίρνει τη θέση του Βασιλάκου!

Μετά την άρνηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου να γίνει η πρώτη Ελληνίδα bachelorette, η παραγωγή του ριάλιτι έβαλε μπρος το… plan b, το οποίο είχε στο συρτάρι εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Είναι βέβαιο πως την επόμενη σεζόν το ριάλιτι θα επιστρέψει, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, όμως, αν ο νέος κύκλος θα είναι ο κλασικός ή η γυναικεία εκδοχή του παιχνιδιού.

Η αλήθεια είναι πως η παραγωγή τα έχει βρει πολύ σκούρα σε ό,τι αφορά στο concept του «The Bachelorette», καθώς τα μεγάλα ονόματα τα οποία έχει προσεγγίσει ανεπίσημα για συζητήσεις έχουν αρνηθεί, γνωρίζοντας πως τα σχόλια για το παιχνίδι είναι πέρα για πέρα αρνητικά.

Έτσι, υπάρχουν πολλές πιθανότητες το ριάλιτι να παραμείνει ως έχει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, δηλαδή με άνδρα εργένη να… ψάχνει νύφη. Ο δαιμόνιος παραγωγός του παιχνιδιού λοιπόν -ο οποίος να σημειωθεί πως είναι ο ίδιος που φέρει στις πλάτες του τις επιτυχίες MasterChef και GNTM- έχει ήδη βρει τον νέο ιδανικό bachelor!


Και μιλάμε για ένα πρόσωπο που κατάφερε να κάνει το κοινό να το λατρέψει ήδη από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε τηλεοπτικά. Ο λόγος για το «καλό παιδί» του Masterchef που δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Μπάρκα που έμεινε στο μυαλό των τηλεθεατών ως «Κρατς»! Ο ίδιος έχει όλο το πακέτο, καθώς μιλάμε για έναν γοητευτικότατο άνδρο, ηλικίας 35 ετών και ήδη συμπαθή στον κόσμο.
Ο νεαρός σεφ από τα Ιωάννινα αναμένεται άμεσα να κληθεί για συζητήσεις με την παραγωγή, με τον παραγωγό να ποντάρει πολλά στην καλή του σχέση μαζί του.

Για να είμαστε ειλικρινείς, πάντως, ένα παιδί σαν τον «Κρατς» πολύ δύσκολα θα έλεγε το «ναι» σε μια τόσο τραβηγμένη πρόταση.

Για να δούμε…

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr