Τα παράτησαν μετά την γέννα και είπαν πως δεν θέλουν δύο «τέρατα». Δεν περίμεναν όμως να συμβεί κάτι τέτοιο
Www.true.gr

Τα παράτησαν μετά την γέννα και είπαν πως δεν θέλουν δύο «τέρατα». Δεν περίμεναν όμως να συμβεί κάτι τέτοιο

Ο Matthew και ο Marshall γεννήθηκαν με το σύνδρομο Pfeiffer, μια σπάνια γενετική παραμόρφωση που προκάλεσε την άσχημη ανάπτυξη των κρανίων τους, ενώ ήταν ακόμα μέσα στη μήτρα.

Τα αγόρια έχουν υπερμεγέθη και παραμορφωμένα κεφάλια, έντονες παραμορφώσεις χεριών και ποδιών, ινώδεις αρθρώσεις και προεξέχοντα μάτια.

Λίγο μετά τη γέννηση τους, τα αγοράκια απομακρύνθηκαν από τους γονείς τους, οι οποίοι τα παράτησαν λέγοντας πως δεν θέλουν να μεγαλώσουν δύο «τέρατα».


Η 58χρονη Linda Trepanier, ανάδοχη μητέρα και νοσοκόμα από το Μίτσιγκαν, στο παρελθόν έχει μεγαλώσει 16 άλλα παιδιά, έχει τρία δικά της μεγάλα παιδιά και εγγόνια. Η Linda συμφώνησε να μεγαλώσει τα δίδυμα όταν ήταν 4 μηνών. Στη συνέχεια, οι κοινωνικές υπηρεσίες τη ρώτησαν αν θα υιοθετούσε ένα από τα αγόρια.

Ο κόσμος έλεγε στην Linda ότι θα ήταν τρελή να το κάνει – ότι το μεγάλωμα ενός μωρού με ειδικές ανάγκες θα «την έδενε». Εξάλλου, ο Matthew και ο Marshall χρειάζονταν 24ωρη φροντίδα, η οποία περιλαμβάνει έλεγχο της θερμοκρασίας τους στη μέση της νύχτας και συνεχή παρακολούθηση της αναπνοής τους.

Στη συνέχεια, όμως, η Linda πήρε μια απόφαση που άφησε τους πάντες συγκλονισμένους.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr