Τα Πάνω – Κάτω στην Υπόθεση Υγείας του Δήμου Βερύκιου. Αυτή Είναι η Αλήθεια για το Πρόβλημα Υγείας του.

Μια περιπέτεια υγείας πέρασε τις προηγούμενες μέρες ο Δήμος Βερύκιος όταν εισήχθη εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ευτυχώς, όμως, όλα πήγαν καλά με τον γνωστό δημοσιογράφο και αντιπρόεδρο του Alpha να ξεπερνά το κίνδυνο και να επιστρέφει σήμερα το πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή του.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε: «Εδώ και ένα χρόνο με ταλαιπωρεί ένα συρίγγιο. Την Παρασκευή πήγα στο νοσοκομείο για να πάρω αντιβίωση. Αλλά είχε κάνει υποτροπή και κρίθηκε αναγκαίο να μείνω εκεί για παρακολούθηση».

Όπως διαβάζουμε, μάλιστα και στο ρεπορτάζ της Espresso, ο Δήμος Βερύκιος είχε ένα συρίγγιο στον αριστερό γοφό, που τον ταλαιπωρεί και επειδή την Παρασκευή υποτροπίασε έπρεπε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο για να ανοίξουν το απόστημα. Το αποτέλεσμα ήταν να του τοποθετήσουν παροχέτευση και με την καλλιέργεια του υγρού να του δοθεί η κατάλληλη αντιβίωση, ως πρώτη αντιμετώπιση.


Έπειτα, μόλις υποχωρήσει το οίδημα, και αφού περάσει κάποιο διάστημα, θα χρειαστεί να γίνει κανονικό χειρουργείο για να καθαριστεί το συρίγγιο.

Ευτυχώς προς το παρόν, όλα πήγαν καλά και ο Δήμος Βερύκιος επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αν και τώρα χρειάζεται μια περίοδο ξεκούρασης και ανάρρωσης!

[Tlife]