Τα ντοκουμέντα: Τι πραγματικά φωτογράφιζε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Αμπού Ντάμπι (Pics)

Στο Αμπού Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδης, τον υφυπουργό Εξωτερικών και τον αρμόδιο για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κωνσταντίνο Φραγκογιάννη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στην πρωτεύουσα της χώρας θα γίνει η υπογραφή της Διακήρυξης Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, καθώς και της συμφωνίας Συνεργασίας στους τομείς της Εξωτερικής Πολιτικής και της ‘Αμυνας, όμως δεν είναι αυτή η συμφωνία που απασχόλησε περισσότερο τα social media τις προηγούμενες ημέρες.

Ήταν μία φωτογραφία που δείχνει ένα στιγμιότυπο της επίσημης συνάντησης, με όλους τους υπουργούς και τον πρωθυπουργό να κάθονται απολαμβάνοντας την υποδοχή στην πολυτελή αίθουσα, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να θυμίζει τουρίστα βγάζοντας μία φωτογραφία με υψωμένο το smartphone του.

Φυσικά κανένας δεν ξέρει αν έβγαζε selfie ή φωτογράφιζε κάτι που είδε ψηλά μέσα στην αίθουσα αλλά το Menshouse έχει και σε αυτήν την απορία απάντηση, παρότι ο υπουργός δεν ανέβασε ποτέ στα social media του την περιβόητη φωτογραφία.

Δείτε τα αποκλειστικά φωτογραφικά ντοκουμέντα που κανένας δεν έδειξε από το άγνωστο κλικ του Άδωνι.

Ο Κώστας Μπακογιάννης συνέχισε τις εκπλήξεις στον θείο του, τις οποίες είχε ξεκινήσει στην πρώτη καραντίνα, και αυτήν τη φορά έστειλε το φορτηγό του δήμου Αθήνας με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη να τραγουδάει για τους υπουργούς των Η.Α.Ε. και την ελληνική αποστολή. Φυσικά και άξιζε να απαθανατιστεί από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Δεν ήταν φωτογραφία, απλά ο υπουργός έψαχνε σήμα μέσα στην αίθουσα για να μπει στην τηλεκπαίδευση της WebEx η οποία γι’ ακόμα μία φορά είχε προβλήματα σύνδεσης.

Το φαντασμαγορικό σόου που ετοίμασαν οι Άραβες είχε τον Νίκο Κοκλώνη να κατεβαίνει με σχοινιά από την οροφή του παλατιού αναγκάζοντας τον Άδωνι να τον φωτογραφίσει για να μη χαθεί η μαγική ανάμνηση.

Ο Άδωνις προσπαθούσε να φωτογραφίσει μία γνωστή φυσιογνωμία του ελληνικού καλλιτεχνικού χώρου που βρέθηκε στο θρόνο της ακριβώς πίσω από τη θέση του.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκε και αυτός στα Η.Α.Ε. για να διδάξει τους Άραβες υγιεινούς τρόπους ζωής και εναλλακτικά lifestyle για μακροημέρευση και ψυχική ηρεμία.

Λίγοι τον είδαν αλλά όσο και αν προσπάθησε δεν μπορούσε να ξεφύγει της προσοχής του άγρυπνου ματιού του υπουργού.

Δε χρειάζεται λεζάντα κάτι τόσο παραμυθένιο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έβγαζε φωτογραφία πίσω του, στην είσοδο της αίθουσας έναν ψηλό τύπο που κάπνιζε, ο οποίος έμοιαζε σαν δυο σταγόνες νερό με τον πρώην υπουργό υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη. Απίστευτες συμπτώσεις.

Πηγή: menshouse.gr