Τα ντοκουμέντα: Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δημοσιεύει 7 φωτό από τα γεμάτα χaσισοκaπνό γραφεία του Μαξίμου [εικόνες]
Www.true.gr

Τα ντοκουμέντα: Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δημοσιεύει 7 φωτό από τα γεμάτα χaσισοκaπνό γραφεία του Μαξίμου [εικόνες]

Τα λεγόμενα του Μπάμπη Παπαδημητρίου για το χασισομαξίμου είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε για την «πλέμπα δημοσιογράφων έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».

Ο πρώην δημοσιογράφος αναφερόταν σε ξένους ρεπόρτερ και έκανε τις δηλώσεις του στο δεύτερο σπίτι του, τον ΣΚΑΪ. Η Liberation του απάντησε σε πολύ σκληρό ύφος όμως δε θα σας αναφέρουμε την απάντησή της και το κατηγορώ της προς τον Μπάμπης γιατί εμείς τον στηρίζουμε.

Δε θα αναφέρουμε ούτε τα «καρφιά» της εφημερίδας στη νέα κυβέρνηση, ούτε τις κατηγορίες για fake news. Ένας Μπάμπης δε θα καταδεχόταν ποτέ να πέσει τόσο χαμηλά.

Ο Μπάμπης έλεγε, λέει και θα λέει πάντα την αλήθεια. Κρατάμε αυτό σαν πρώτο δεδομένο και δεύτερο ότι ήταν είναι και θα είναι πάντα αντικειμενικός. Με αυτές της συμπαντικές αλήθειες προχωράμε στο θέμα μας.

Η αλήθεια θα λάμψει ακόμα και μέσα στους αποπνικτικούς καπνούς. Πείτε ότι βρίσκεστε σε να οδηγείτε σε καταχνιά και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είναι τα φώτα ομίχλης σας.

Οι φωτογραφίες που θα δώσει ο Μπάμπης, αν χρειαστεί ποτέ να λογοδοτήσει σε κάποιον, όχι βέβαια στη δικαιοσύνη αφού πλέον μιλάει πίσω από τη βουλευτική του ασυλία, θα είναι αποστομωτικές.


Αυτές είναι οι 7 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο Μπάμπης έλεγε την αλήθεια για τους χασισοκαπνούς στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ωπ, πώς βρέθηκε αυτή η φωτογραφία στα αποδεικτικά στοιχεία του Μπάμπη; Ας την κατεβάσει κάποιος. Είναι σίγουρα φωτομοντάζ.

πηγη: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr