Τα ντοκουμέντα: Οι φωτό της Ντέμη που δείχνουν τι έκανε 3 το πρωί στην κουζίνα
Www.true.gr

Τα ντοκουμέντα: Οι φωτό της Ντέμη που δείχνουν τι έκανε 3 το πρωί στην κουζίνα

Τα «μαχαιρώματα» και οι καταγγελίες μεταξύ των παικτών του MasterChef έχουν φτάσει στο απόγειό τους τις τελευταίες εβδομάδες, με τις γυναίκες διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μαγειρικής να είναι στο επίκεντρο τους.

Στο χτεσινό επεισόδιο μάλιστα είχαμε μία από τις πιο χαρακτηριστικές τέτοιες στιγμές του παιχνιδιού όταν η Κατερίνα, κομμώτρια και μαγείρισσα, μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού έστρεψε τα βέλη της προς την Ντέμη κατηγορώντας επώνυμα για υποκρισία.

Κατά βάση είπε ότι υπήρξε μάρτυρας, όταν κατέβηκε στις 3 το βράδυ στο ισόγειο του σπιτιού του MasterChef και είδε την Ντέμη να τρώει σαλάμια και τυριά, ενώ έχει δηλώσει ότι είναι βίγκαν, ιδιοκτήτρια μάλιστα βίγκαν εστιατορίου.

Το Menshouse ερεύνησε αυτήν την καταγγελία και ανακάλυψε ότι όλα ήταν μία παρεξήγηση. Η Κατερίνα είχε κάνει λάθος, είχε παρεξηγήσει κάποια πράγματα που είδε, τα οποία απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ίσως ήταν αγουροξυπνημένη, ήταν εξάλλου 3 το πρωί.


Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η Κατερίνα είχε κάνει λάθος και η Ντέμη ουδέποτε έφαγε σαλάμια αλλά παραμένει αυστηρά βίγκαν ακολουθούν στο φωτορεπορτάζ μας.
Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr