Τα νεότερα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Σε καταστολή στην εντατική
Www.true.gr

Τα νεότερα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Σε καταστολή στην εντατική

Κρίσιμη αλλά σταθερή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος εισήχθη σήμερα τα ξημερώματα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Σοφία Βόσσου και η κόρη της βρίσκονταν μέχρι αργά το απόγευμα στο πλευρό του.

Η τραγουδίστρια σε μία προσπάθεια καθησυχασμού είπε πως επρόκειτο για λοίμωξη του αναπνευστικού και εξέφρασε τη σιγουριά της για τη φροντίδα που δέχεται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ιπποκρατείου.

Όμως, σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, ο παρουσιαστής και συνθέτης υπέστη οξύ πνευμονικό οίδημα που σε συνδυασμό με πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην καρδιά του, τον οδήγησαν αμέσως στην εντατική.

Εκεί, βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή.

Τργικές φιγούρες στην κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου οι δικοί του άνθρωποι.Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο τελευταίο αντίο στον αδελφό του.

Τα δύο αδέλφια ήταν πολύ δεμένα όπως τόνισε με δηλώσεις της η Τένια Μακρή που γνωρίζει πολύ καλά τον παρουσιαστή.Στιγμιότυπο από το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο.

Η κακή ψυχολογία του Ανδρέα λειτούργησε επιβαρυντικά στην υγεία του.

Πηγή : gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr