Τα νέα επαγγέλματα του «Αγάπη μόνο» μετά το κόψιμό του από ειδικός φρουρός [εικόνες]
Www.true.gr

Τα νέα επαγγέλματα του «Αγάπη μόνο» μετά το κόψιμό του από ειδικός φρουρός [εικόνες]

Ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστότερος με το προσωνύμιο «Αγάπη Μόνο», έγινε θέμα πριν λίγους μήνες όταν το όνομά του βρέθηκε στους 100 πρώτους επιτυχόντες του διαγωνισμού της ΕΛΑΣ για τις 1500 θέσεις ειδικών φρουρών.

Το μόνο που έμενε στον Τάσο ποτσέπη ήταν να περάσει τη ψυχολογική αξιολόγηση της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΛΑΣ. Κατάφερε όμως να κοπεί ή να τον κόψουν όπως ισχυρίζεται ο ίδιος γιατί είναι δημόσιο πρόσωπο.

«Όλοι έμεναν μέσα πέντε δευτερόλεπτα, εμένα με κράτησαν 20 λεπτά και έπεσα θύμα bullying και διάκρισης λόγω του ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Αφού περίμενα 3,5 ώρες για να αποφασίσουν και αφού μου είχαν κάνει πολλές ερωτήσεις, μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και μου έδωσαν παραπεμπτικό για ψυχίατρο τη Δευτέρα. Πράγματι, Δευτέρα πρωί, παρουσιάστηκα στον ψυχίατρο ο οποίος με εξέτασε για 10 λεπτά. Μου είπε ότι την απόφασή του θα την στείλει στην επιτροπή. Την Τρίτη το πρωί πήγα ξανά στην επιτροπή ψυχοτεχνικών και μου είπαν ότι σύμφωνα με τη δική τους απόφαση και αυτή του ψυχιάτρου κρίνομαι ακατάλληλος για την ΕΛΑΣ».

Ο «Αγάπη Μόνο» δε θα γίνει ειδικός φρουρός να μας φρουρεί ειδικά όμως επειδή είναι πολύ ειδικό παιδί δε θα χαθεί. Πόρτες πολλές ανοίγονται μπροστά του. Νέα επαγγέλματα, νέες καριέρες για να εκμεταλλευτεί όλα τα προσόντα που του έδωσε η φύση και όλη τη δημοσιότητα που του έδωσαν τα Μέσα.

Αυτά είναι τα νέα επαγγέλματα του «Αγάπη Μόνο»

Eπαγγελματίας «κ#λoς διαδηλωτή σε συλλαλητήριο»


Γιατί να βλέπουμε κwλους ερασιτεχνών όταν μπορούμε να έχουμε έναν επαγγελματικό καλογυμνασμένο κwλo μίας διασημότητας;

Κράχτης τσολιάς σε ταβέρνες στην ΠλάκαΌλη την ενέργειά του και την φυσική του κλίση προς το σόου θα μπορέσει να το βγάλει τραβώντας τουρίστες στην ταβέρνα που θα δουλεύει για να φάνε κλέφτικο και μουζάκα.

Ανθρώπινη κρεμάστρα


Κανένα σας ρούχο δε θα πέσει κάτω, δε θα τσαλακωθεί, δε θα μπερδευτεί σε συρτάρια και ντουλάπες όταν υπάρχει ο Τάσος Ποτσέπης να ποζάρει όλη μέρα και να δουλεύει σαν ανθρώπινη κρεμάστρα.

Αστυνόμος στο μετρό Θεσσαλονίκης


Έτσι και αλλιώς τίποτα από τα δύο δε θα γίνουν, ούτε ο Ποτσέπης αστυνόμος, ούτε το μετρό Θεσσαλονίκης. Άρα δύο αρνητικά μας δίνουν ένα θετικό αν πολλαπλασιαστούν. Κανένα νόημα.

Ο Έλληνας Τζόκερ


Τι παραπάνω έχει ο Χοακίν Φοίνιξ, εκτός από πολύ περισσότερο ταλέντο; Τίποτα παραπάνω.


Άγαλμα στην πλατεία Εξαρχείων


Ένα ζωντανό ανθρώπινο άγαλμα στα πλαίσια της αναβάθμισης της περιοχής μετά τις εξαγγελίες της Νέας Δημοκρατίας. Χαμόγελα από τους κατοίκους για τη νέα εικαστική παρέμβαση στη γειτονιά τους.

Σύμβουλος γάμου


Ποιος καλύτερος γι’ αυτή τη θέση από τον Τάσο; «Κύριε σύμβουλε, ο άντρας μου είναι βίαιος πολλές φορές και με βαράει». Και αυτός θα απαντάει σε όλα «ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ» και θα σώζει τους γάμους.

Επαγγελματίας παρατράγουδο


Η θέση για την οποία στην πραγματικότητα ζει και αναπνέει.

πηγη: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr