Τα «κορίτσια του Θέμου» λένε το δικό τους «αντίο»

O Θέμος Αναστασιάδης το βράδυ της 22ης Ιανουαρίου άφησε την τελευταία του πνοήμετά από την άνιση μάχη που έδινε εδώ και ενάμιση χρόνο με τον καρκίνο. O εκδότης, δημοσιογράφος και παρουσιαστής κατάφερε να γράψει τη δική του ιστορία στην τηλεόραση μέσα από την εκπομπή «ΟΛΑ» την οποία παρουσίασε επί 11 συναπτά έτη. Η εκπομπή σταθμός στην ελληνική τηλεόραση για το πρωτοποριακό της στήσιμο, το έξυπνο χιούμορ αλλά και το καυστικό σχόλιο ξεκίνησε από τον Alpha και στα μέσα του 2006 μεταφέρθηκε στον ANT1.

Όλα αυτά τα χρόνια από το πλευρό του πέρασαν μερικές από τις πιο όμορφες Ελληνίδες οι οποίες είχαν το δικό τους ρόλο στην εκπομπή και χαρακτηρίστηκαν ως «τα κορίτσια του Θέμου».

Μετά την είδηση του θανάτου του τα περισσότερα… κορίτσια του είπαν το δικό τους «αντίο» στον Θέμο Αναστασιάδη αναπολώντας τις μοναδικές στιγμές που έζησαν στο πλευρό του και με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όλα όσα απλόχερα τους πρόσφερε.

Ιωάννα Λίλη

Σίσσυ Χρηστίδου

Δέσποινα Καμπούρη

Γωγώ Μαστροκώστα

Ναστάζια Μητροπούλου

Σάσα Μπάστα

Αγγελίνα Μεταλιωτάκη

Λάουρα Νάργες

Στο πέρασμα των ετών κορίτσια του Θέμου Αναστασιάδη ήταν επίσης οι Όλγα Φαρμάκη, Γωγω Βαινα,Έφη Κυριάκου, Αφροδίτη Λασκουδη, Κάτια Δέδε, Χριστίνα Στεφανίδη και Άννα Μαρία Βέλλη.

newsone