Έχασε το φως του ο παρουσιαστής με την εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη

Μπορεί η Φάρμα να πάτωσε και να συνεχίζει να το κάνει με αμείωτο ρυθμό, αυτή όμως που ξεχώρισε και έχει δημιουργήσει νέο πανικό προς το πρόσωπο της είναι η Αγγελική Ηλιάδη για την οποία σήμερα μιλάει όλη η showbiz.

Η τραγουδίστρια ήταν ένα απο τα πρόσωπα που ξεχώρισαν μέσα στο αγροτικό ριάλιτι του και όσο ήταν μέσα κατάφερνε με μεγάλη ευκολία να είναι η πρωταγωνίστρια της Φάρμας.

Με τον τρόπο συμπεριφοράς της, που ήταν πραγματικός και κάτι που ο κόσμος δεν είχε την δυνατότητα τόσα χρόνια να γνωρίζει πως είναι και πως σκέφτεται η Αγγελική Ηλιάδη, αφού το μόνο που έβλεπε ήταν μια πανέμορφη παρουσία, κατάφερε να γίνει το πρόσωπο της ημέρας στη Φάρμα.

Εκεί βέβαια που κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της και να κάνει τα φώτα της δημοσιότητας να λάμπουν μόνο επάνω της, ήταν όταν έδειξε ότι είχε αισθήματα για τον συμπαίκτη της και όπως πλέον φαίνεται και σύντροφο της Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Η τραγουδίστρια χτες έκανε μια εμφάνιση που πραγματικά προκάλεσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αφού βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Αγγελική Ηλιάδη, ήταν για ακόμα μια φορά λαμπερή και απαστράπτουσα, σε σημείο όμως που έκανε ακόμα και τον παρουσιαστή να μην ξεκολλάει τα μάτια του απο πάνω της.

Βλέπετε οι ενδυματολογικές της επιλογές έβγαζαν μάτια και στην συγκεκριμένη περίπτωση τα μάτια του Γρηγόρη Αρναούτογλου που δεν μπορούσε να ξεκολλήσει απο πάνω της.

Δείτε ένα απόσπασμα απο την επίσκεψη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show

Πηγή: tvfreaks.gr