Τα «έσπασαν» Alpha – Γεωργίου. Βάζει πλώρη για άλλα "λιμάνια" ο Κύπριος…
Www.true.gr

Τα «έσπασαν» Alpha – Γεωργίου. Βάζει πλώρη για άλλα «λιμάνια» ο Κύπριος…

Σε οριακό σημείο είναι από χθες η σχέση Ανδρέα Γεωργίου – Alpha.

Σε οριακό σημείο είναι από χθες η σχέση Ανδρέα Γεωργίου – Alpha. Και αυτό γιατί ενώ είχε ζητηθεί από τον παραγωγό του «Τατουάζ» να κάνει υπομονή και να περιμένει να ολοκληρωθούν οι αλλαγές στο κανάλι και μετά να κάνει ανακοινώσεις εκείνος δεν άκουσε τίποτα και ενημέρωσε με το mail που σας αποκάλυψα χθες πως το Τατουάζ τελειώνει.

Στο κανάλι ήταν έξαλλοι μην ξέροντας πως να διαχειριστούν την κατάσταση.

Μιας και πρόκειται για το πιο «δυνατό» τους χαρτί, αυτό που φέρνει τα υψηλότερα νούμερα και καλύπτει τις περισσότερες ώρες προγράμματος σχεδόν κάθε βράδυ. Ο Γεωργίου είναι έξυπνος άνθρωπος της πιάτσας.

Και βέβαια ήξερε πως αυτή του η κίνηση θα τον φέρει σε οριακό σημείο με τον Alpha. Όμως σε αντίθεση με τον ΑΝΤ1 που τον είχε στο «περίμενε» μέχρι την τελευταία στιγμή αυτή τη φορά εκείνος αποφάσισε να μην περιμένει.


Ξέρει ότι είναι πολύ δυνατός παίκτης στην τηλεοπτική αγορά και αυτή τη στιγμή μπορεί να επιβάλλει εκείνος του κανόνες. Τις αμοιβές, τα μπάτζετ των σειρών, τα επιτελεία των συνεργατών, τα ονόματα των ηθοποιών, τα πάντα.

Και ήδη δύο κανάλια του δίνουν περισσότερα λεφτά.

Η μια κρούση ήρθε πριν μέρες από τον Σκάϊ, σας έγραψα τα σχετικά, τώρα όμως μαθαίνω πως τον Ανδρέα θέλουν και από άλλο λιμάνι.


Όχι αυτό του Φαλήρου αλλά το μεγάλο του Πειραιά. Ναι καλά καταλάβατε. Από το καινούργιο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη που ετοιμάζεται να πάρει άδεια.

Θέλουν συνεργάτες του εφοπλιστή να πάρουν μεγάλα ονόματα από την αγορά. Και ο Αντρίκος με την ομάδα του αποτελούν πρώτης τάξης ευκαιρία αλλά και τον πρώτο μεταγραφικό στόχο.

Θα σας έχω νεότερα σύντομα.

nassosblog

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr