Τα δυο ζώδια που θα σου ραγίσουν την καρδιά κι εκείνο που πεθαίνει για έρωτα και αγάπη
Www.true.gr

Τα δυο ζώδια που θα σου ραγίσουν την καρδιά κι εκείνο που πεθαίνει για έρωτα και αγάπη

Κάποια ζώδια είναι πλασμένα για να ραγίζουν καρδιές. Είτε γιατί τα ίδια δεν ανοίγονται, είτε γιατί είναι τόσο ειλικρινή που καμιά φορά θα ήταν καλύτερο να μασάνε παρά να μιλάνε, είτε επειδή σου τη φέρνουν ύπουλα, εκεί που δεν το περιμένεις. Σύμφωνα με το astrology.gr τα πρώτα δύο από τα παρακάτω ζώδια είναι εκείνα που πρέπει να προσέχεις περισσότερο και το τρίτο εκείνο που θα σου φερθεί μια χαρά – φτάνει να καλύπτεις τις υπερβολικές ανάγκες του σε έpωτα και προσοχή.

Παρθένος

Ναι, ναι κι όμως ο Παρθένος είναι κάτι παραπάνω από ικανός να σου ραγίσει την καρδιά. Και αυτό γιατί μπορεί μεν να χωρίζει δύσκολα (όσο δύσκολα μπαίνει και σε σχέση), αλλά αν το πάρει απόφαση έχουν τελειώσει όλα όσο κι αν επιμένεις. Και δεν είναι ότι απλώς θυα εξαφανιστεί. Θα σου πει όλα όσα κρατούσε μέσα του/της μέχρι να σε χωρίσει και δεν θα τον νοιάξει καθόλου αν σε πληγώνει. Και ποτέ – μα ποτέ – δεν θα πάρει επάνω του την ευθύνη για κάποιο λάθος στη σχέση σας. Καλή τύχη, λοιπόν.


Ζυγός

Σου φαίνεται γλυκός, ευγενικός και διακριτικός; Ε, για αυτό και θα καταφέρει να σε πονέσει. Ο Ζυγός σιχαίνεται τόσο τις εντάσεις και τις ευθύνες που δεν θα σε χωρίσει ποτέ – απλώς θα σε αναγκάσει να το κάνβεις εσύ, θες δε θες. Θα γίνει αδιάφορος, θα αρχίσει να σου μιλάει πιο άσχημα και εντέλει θα αρχίσει να χάνεται. Κι όλα αυτά για να μην αναγκαστεί να τσακωθεί. Και όχι, ποτέ δεν θα μάθεις ακριβώς τι έφταιξε τέλος πάντων σε αυτή τη σχέση.

 

Λέων

Αντιθέτως, ο Λέων έχει τόση ανάγκη από έρωτα και αγάπη που θα σε ταλαιπωρήσει μόνο αν δεν του τα δώσεις. Αν και αυτό δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όσο ακούγεται, αφού τα λιονταράκια είναι γνωστό ότι δεν αντέχουν να μην βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχή. Ωστόσο, αν τα βρείτε, θα σε γεμίσει χάδια και φιλιά και θα φροντίζει να σε ικανοποιεί – αν και εφόσον αυτό εξαργυρώνεται σε «μπράβο μωρό μου, είσαι κορυφή». Είναι γενναιόδωρο άτομο, θέλει να περνάς καλά, αλλά είπαμε: Δεν πρέπει ποτέ να τον αφήνεις έξω από το επίκεντρο της προσοχής σου.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr