Κατερίνα Παπουτσάκη: Δάκρυσε μιλώντας για τα παιδιά της

Δυο υπέροχους γιους έχει αποκτήσει η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία σε συνέντευξη της μίλησε ανοιχτά για τα παιδιά της και πλημμύρισε με μακριά συγκίνησης.

Τα δάκρυα συγκίνησης της Κατερίνας Παπουτσάκη μιλώντας για τους δυο γιους της

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η νέα εκπομπή της ΕΡΤ “Δύο στις 10” με παρουσιαστές τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου και μια από τις πρώτες καλεσμένες ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τους δυο γιους της Κίμωνα και Μάξιμο χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή της και παραδέχτηκε ότι είναι χαζομαμά.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τα παιδιά μου. Είμαι πολύ περήφανη. Χαζομαμά ξεκάθαρα. Νιώθω ότι δίνω το καλύτερο που μπορώ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που δε με απασχολεί καθημερινά. Είναι κάτι που γενικώς το ψάχνω. Θέλω να περνάω ποιοτικό και ποσοτικό χρόνο μαζί τους. Είναι σημαντική και η ποσότητα.

Τι δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη για τους δυο γιους της

Το δεύτερο παιδί μου το θήλασα 20 μήνες. Ήμουν στο Παλλάς στην παράσταση για τον Ωνάση και θήλαζα στο καμαρίνι… Τα παιδιά μου δεν είναι εμπόδιο για την καριέρα μου. Δεν το βλέπω έτσι. Ο άνθρωπος που είμαι προκύπτει από όλα όσα έχω ζήσει και από τους σημαντικούς ανθρώπους που έχω γύρω μου. Είναι ένα παζλ μιας προσωπικότητας…

Ο Κίμωνας είναι 3,5 και ο Μάξιμος 9.5. Έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Είναι μαγικά παιδάκια, πολύ ευγενικές ψυχές. Είναι σημαντικό να δημιουργούμε ανθρώπους για ένα αυριανό κοινωνικό πλαίσιο που θα είναι αυτό που ονειρευόμαστε» είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.