Τα χρώματα μαλλιών που μεταμορφώνουν τις γυναίκες και τις κάνουν να φαίνονται νεότερες
Www.true.gr

Τα χρώματα μαλλιών που μεταμορφώνουν τις γυναίκες και τις κάνουν να φαίνονται νεότερες

Χρώματα μαλλιών – Συμβουλές ομορφιάς: Οι συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών επιθυμεί να βάφει τα μαλλιά της. Ωστόσο, οι περισσότερες δεν γνωρίζουν τι προσφέρει κάποιο χρώμα. Όμως, αυτό είναι σημαντικό να το γνωρίζει κάποια, διότι υπάρχουν χρώματα, όπως τα παρακάτω, τα οποία προσφέρουν νεότητα.

Χρώματα μαλλιών – Συμβουλές ομορφιάς: Πέντε χρώματα, που θα σε κάνουν να φαίνεσαι νεότερη

1. Bronde – Broomstick Blonde: Πρόκειται για το σωστό χρώμα μαλλιών για μελαχρινές. Μοντέρνο look για όλες τις ηλικίες, χωρίς κάποια να απομακρυνθεί από το φυσικό χρώμα της. Χρειάζεται σκούρα βάση μαλλιών και ζεστές ξανθιές ανταύγειες. Θα σου προσδώσει νεανική λάμψη χρυσού ξανθού και θα συνδυαστεί με φυσικές ανταύγειες.

 

2. Χρώμα της καραμέλας: Ιδανικό για μελαχρινές και καστανές. Αυτό, διότι θα φαίνονται νεότερες κατά δέκα χρόνια. Το πρόσωπο γίνεται πιο ζεστό. Μαλακώνουν τα σκληρά χαρακτηριστικά τους. Προσφέρει φρέσκο και ζωντανό look. Επίσης, δεν χρειάζεται συντήρηση. Απλά χρειάζεται μια ανανέωση ανά δύο, με τρεις μήνες.

 


3. Strawberry blonde: Ιδανικό για ξανθιές και για κοκκινομάλλες, με ανοιχτή επιδερμίδα. Το συγκεκριμένο χρώμα θα αναδείξει την επιδερμίδα και θα προσδώσει φως στο πρόσωπο. Φυσικά, αυτό αφορά αποκλειστικά τις ξανθιές και τις κοκκινομάλλες.

4. Sombre: Ιδανικό χρώμα για καστανές και μελαχρινές, που αρέσκονται στις ξανθές ανταύγειες. Τα μαλλιά θα φωτίσουν το πρόσωπό σου και φυσικά δεν θα ρίχνει κανένας ματιές στα μάγουλά σου.


5. Ροζ σαμπανιζέ: Χρώμα που σε κάνει να μικροδείχνεις και φυσικά να φαίνεσαι νεότερη. Οι επιλογές είναι πολλές και μπορείς να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα.

 

Πηγή: enimerotiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr