Τα άφησε στο αυτοκίνητο για να ψωνίσει και η 6χρονη κόρη έπνιξε τον 12 μηνών αδελφό της

Πατέρας άφησε τα δυο του για να κάνει ψώνια σε κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών στο Χιούστον και η κατάληξη ήταν τραγική.

Νόμιζε ότι τα έκανε όλα σωστά ο Αdrian Dreshuan Middleton αλλά υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο.

Αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω από το μαγαζί και άφησε μέσα τα δυο του παιδιά, την 6χρονη κόρη του και τον 12 μηνών γιο του.

Μάλιστα φρόντισε πριν μπει στο μαγαζί να τους δώσει σνακ και νερό, τους έβαλε να παρακολουθήσουν παιδικά και άφησε ανοιχτό τον κλιματισμό ώστε να μη ζεσταθούν.

Ήσυχος ότι τα είχε όλα καλώς καμωμένα, μπήκε στο κατάστημα για να ψωνίσει ρούχα για την οικογένεια.

Όταν έπειτα από μιάμιση ώρα βγήκε από το μαγαζί είδε την κόρη του στο αυτοκίνητο να κλαίει με λυγμούς στο πίσω κάθισμα. Δίπλα της βρισκόταν ο αδερφός της νεκρός.

Το 6χρονο κορίτσι, μιλώντας στους αστυνομικούς, είπε πως έπαιζε με τον αδερφό της, αλλά κάποια στιγμή νευρίασε γιατί δεν σταματούσε να κλαίει. Τότε άρπαξε τη ζωή ασφαλείας και την έδεσε γύρω από το λαιμό του μέχρι να σταματήσει το κλάμα. Νόμιζε πως τον πήρε ο ύπνος, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Το περιστατικό συνέβη στις 20 Μαΐου του 2018, αλλά μόλις την Παρασκευή 16/11 οι αρχές απέδωσαν την κατηγορία της εγκατάλειψης ανηλίκων στον πατέρα.

ΠΗΓΗ: thecaller.gr