Τα 7 Επαγγέλματα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου μετά το Κόψιμό του από τις Λίστες της ΝΔ [εικόνες]
Www.true.gr

Τα 7 Επαγγέλματα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου μετά το Κόψιμό του από τις Λίστες της ΝΔ [εικόνες]

O Kωνσταντίνος Μπογδάνος περίμενε πώς και πώς τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές. O Kωνσταντίνος Μπογδάνος ήταν σίγουρος ότι θα βρισκόταν στις λίστες υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας και σύμφωνα με όλα τα γκάλοπ θα ήταν μέλος του κοινοβουλίου, στο πλευρό πιθανότατα της νέας κυβέρνησης.

O Kωνσταντίνος Μπογδάνος τα κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να διαγραφεί από τις λίστες λόγω διάφορων tweets. Αυτό που δεν κατάφερε ο Άδωνις, ο Βορίδης και άλλα εθνικιστικά και ακροδεξιά στοιχεία της Νέας Δημοκρατίας, το κατάφερε με τη συμπεριφορά του στα social media ο αγαπητός Κωνσταντίνος.

Λίγο πριν πάρει τη δόξα που του αναλογούσε μετά από τα 5 τουλάχιστον χρόνια του στην αντιαριστερή προπαγάνδα ή όπως αλλιώς το βαφτίζει ο ίδιος, κάποιοι τράβηξαν την μπουκιά του φιλέτου από το στόμα του πεινασμένου Κωνσταντίνου.

Κανείς όμως δε χάνεται όταν είναι εργατικός και στοχοπροσηλωμένος. Ο Κωνσταντίνος τα έχει και τα δύο και θα βρει τον δρόμο του ακόμα και αν η πολιτική τον έφτυσε προσωρινά. Ο καλός ποτέ δε χάνεται.

Εμείς στο Menshouse κάτσαμε και σκεφτήκαμε 7 επαγγέλματα που θα μπορούσε να κάνει ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και περφόρμερ μέχρι να ξαναγλυκάνουν αυτοί που τον έκοψαν στη Ν.Δ. και να ξαναβρεί τον δρόμο του.

Αφισοκολλητής


Κάρμα ιζ ε μπτς αλλά ο Κωνσταντίνος δεν κωλώνει.


Ταξιτζής


Θα τηλεφωνεί στο Ανεμολόγιο και στις αθλητικές εκπομπές και θα λέει για τότε που ήταν πολύ κοντά να μπει στη Βουλή αλλά ένας τραυματισμός τον άφησε πίσω.

Περουβιανός μουσικός – Ειδικότητα του ο αυλός του Πάνα


Ένας περφόρμερ δε χρειάζεται τεράστιο κοινό και ένα κανάλι για να δείξει ποιος είναι. Του αρκεί ένα πεζοδρόμιο, μία στολή ινδιάνου και ένας αυλός. Τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Νεροκουβαλητής της Βουλής


Όταν δεν μπορείς να βρεθείς στο βήμα της Βουλής ως βουλευτής τότε διαλέγεις ό,τι πιο κοντινό για να ακουμπήσεις το τίμιο αυτό ξύλο με τα μικρόφωνα.


Τηλεπωλητής νανογιλέκων


Ο αγαπημένος του Άδωνις θα του δώσει την ευκαιρία να πουλήσει νανογιλέκα στα ρεπό των αδερφών Γεωργιάδη. Παγκίτης μεν, με μεγάλο ταλέντο στην τηλεπώληση δε.

Οδηγός μπουλντόζας


Δεν μπόρεσε να γκρεμίσει την ΕΡΤ με τα τανκς, θα το κάνει πιο πονηρά.

Λουστράκος


Εκεί τον κατάντησε η κόκκινη αναρχοκουμουνιστολαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ.

πηγη: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr