Τα 5 φυτά που θα φέρουν θετική ενέργεια και τύχη στο σπίτι σου
Www.true.gr

Τα 5 φυτά που θα φέρουν θετική ενέργεια και τύχη στο σπίτι σου

Σύμφωνα με τους ειδικούς του Φενγκ Σούι τα φυτά φέρνουν καλή ενέργεια. Είναι και κάποια που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας

Σύμφωνα με το Φένγκ Σούι, τα φυτά σε ένα χώρο επηρεάζουν θετικά τον ψυχισμό και τη ζωή του ανθρώπου. Διευκολύνουν την κυκλοφορία τόσο της δικής τους θετικής ενέργειας όσο και των άλλων «καλών» αντικειμένων που βρίσκονται μέσα στον χώρο. Μας βοηθούν να διαχειριστούμε το άγχος, καθώς με τη βοήθειά τους ισχυροποιείται και εδραιώνεται η δύναμη του ξύλου, το οποίο είναι ένα από τα πέντε θεμελιώδη στοιχεία της κινέζικης φιλοσοφίας.

Γιασεμί

Το γιασεμί είναι συνώνυμο της καλοτυχίας και προσελκύει τη θετική ενέργεια που την αφήνει να ρέει ελεύθερα. Το συγκεκριμένο φυτό βοηθά στην ενίσχυση των σχέσεων, οπότε αν μόλις μετακόμισες με την κολλητή σου ή το αίσθημά σου δυνατό, πρέπει να βάλεις μία γλαστρούλα γιασεμί.

Μπαμπού

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, τα μπαμπού είναι η καλύτερη επιλογή διότι φέρνουν τύχη, υγεία, πλούτο, αφθονία, αγάπη και ευημερία στο σπίτι σου. Πιο συγκεκριμένα:

2 στελέχη: για την αγάπη

3 στελέχη: για την ευτυχία

5 στελέχη: για την πνευματική συγκέντρωση


6 στελέχη: για την καλή τύχη

7 στελέχη: για την υγεία

8 στελέχη: για την ανάπτυξη

9 στελέχη: για την επιτυχία

10 στελέχη: για την πληρότητα στη ζωή

21 στελέχη: για τη μεγαλύτερη ευλογία διότι τα συμπεριλαμβάνει όλα (υγεία, ευτυχία, πλούτο και τύχη)

Βασιλικός

Ο βασιλικός καθαρίζει τον αέρα από την αρνητική ενέργεια και προσελκύει τη θετική. Είναι ένα φυτό με αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Θεωρείται ότι έχει μια πνευματική θεραπευτική επίδραση. Άσε που διώχνει και τα κουνούπια.

Παχίρα


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Пахира Акватика или комнатный каштан- неприхотливое и не капризное комнатное растение.Любит рассеянный свет и опрыскивание.🌴 greendekor.ru 🌴#greendekor #greendesign #paxira #пахира #пахираакватика #комнатныерастения #комнатныецветы #горшечка #горшечныерастения #горшечныецветы #домашниерастения #интернетмагазинрастений #интернетмагазинцветов #озеленение #фитодизайнинтерьера #instagood #instalike #plants #amazing #hot #beautiful #colors

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greendekor.ru (@greendekor.ru) στις

Παχίρα ή αλλιώς το φυτό των χρημάτων. Λέγεται ότι φέρνει καλή τύχη και πλούτο και πως αποτελεί σημαντικό στοιχείο για ένα ισορροπημένο δωμάτιο. Το σχήμα των φύλλων της αντιπροσωπεύει τα πέντε βασικά στοιχεία του φενγκ σούι, το ξύλο, το νερό, τη γη, τη φωτιά και το μέταλλο.

Παιώνια

H παιωνία αποτελεί σύμβολο αγάπης και καλής τύχης. Σύμφωνα με τους ειδικούς του φενγκ σούι κρατά ζωντανό τον πόθο και τον έρωτα. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές νύφες την επιλέγουν για την ανθοδέσμη τους και τη διακόσμηση της εκκλησίας.

Πηγή : womanlikeyou.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr