Τα 4 ζώδια που θα δουν την ερωτική τους ζωή να αλλάζει αυτό το καλοκαίρι

Στις 13 Μαϊού, εκτός των άλλων, ο ζωηρός πλανήτης του σeξ Άρης μπήκε στους όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 29 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα ζώδια θα νιώσουν κάποιες αλλαγές στην καρδιά και την κρεβατοκάμαρά τους προς το τέλος του πρώτου καλοκαιρινού μήνα.

Ο Άρης είναι γνωστός ως ο θεός του πολέμου οπότε αυτός ο πλανήτης κυβερνά τον τρόπο που μαχόμαστε. Έχει όμως και τεράστια επιρροή στην ερωτική μας ζωή. Ο πλανήτης της φωτιάς ο Άρης δεν χαίρεται με τον ευαίσθητο και αιθέριο Ιχθύ καθώς η φλόγα του πάθους του δεν μπορεί να κατευναστεί από τα νερουλά συναισθήματα του Ιχθύ.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παθητική επιθετικότητα και πιθανότατα θα μας μπουκώσει με συναισθήματα μέχρι να έρθει το ξέσπασμα. Πιθανοτατα, επίσης, να χάσουμε το μυαλό μας στο πάθος μιας καυτής φαντασίωσης που μπορεί να κάνει πολύ ερωτική αυτή η διέλευση αναφορικά με τις ερωτικές μας περιπέτειες.

Τα πράγματα όμως έχουν ως εξής: Το σeξ γίνεται συναισθηματικό όταν ο Άρης είναι στους Ιχθείς και δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ο Ιχθύς είναι το πιο πνευματικό και συναισθηματικό ζώδιο οπότε όταν η ήρεμη ενέργειά του συνδυάζεται με το άγριο πάθος του Άρη το σeξ μπορεί να είναι βαθύ και από άλλο κόσμο. Τα ζώδια που θα το δουν αυτό να συμβαίνει θα ζήσουν ένα άλλο επίπεδο συναισθηματικής ένωσης που θα ξεκλειδώσει την ερωτική τους ζωή -κάτι που είναι καλό ακόμα κι αν δεν το έχουν συνηθίσει.

Ποια είναι όμως αυτά τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είτε είναι δεσμευμένοι είτε όχι; Πρόκειται για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθείς.