Στις 09/02 ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός τον Υδροχόο θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που συνεχίζει για λίγες ημέρες ακόμη το ταξίδι του στο ζώδιο του Κριού(29ο 06’). Όταν ο πλανήτης της νόησης και της αντίληψης Ερμής συναντήσει τον πλανήτη της εφευρετικότητας και των ξαφνικών αλλαγών Ουρανό, όλα μπορούν να συμβούν.
Κάποιοι άνθρωποι είναι ακατανόητοι. Συμπεριφέρονται με τρόπο που δεν γίνεται αντιληπτός από τους υπολοίπους με αποτέλεσμα να μοιάζουν εντελώς παλαβιάρηδες. Και να καταλήγουν παρεξηγημένοι.

Σε όλους έχει τύχει να έχουν μια κακή στιγμή και να παρεξηγηθούν από τους υπολοίπους αλλά εν προκειμένω μιλάμε για άτομα τα οποία έχουν μονίμως μια περίεργη συμπεριφορά, τόσο περίεργη που δεν γίνεται αντιληπτή από τους υπολοίπους.
Και επειδή τα άστρα επηρεάζουν τα πάντα, εννοείται ότι δείχνουν και αυτούς τους περίεργους, παλαβιάρηδες τύπους που όλοι οι υπόλοιποι, όλη την ώρα παρεξηγούμε.

Ετσι, αφού είδαμε τα 4 πιο ύπουλα ζώδια, τα ζώδια που είναι μεγάλοι αλαζόνες και τα ζώδια που είναι μεγάλοι κλαψιάρηδες, ήρθε η ώρα να δούμε τα 4 πιο… ακατανόητα και παλαβιάρικα ζώδια:

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι γνωστός ως ένα από τα πιο κυκλοθυμικά ζώδια. Ολη την ώρα παρεξηγείται, παίρνει τα πράγματα αλλιώς εξαιτίας του γεγονός ότι απλά, τα άλλα ζώδια, δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την εναλλαγή των διαθέσεων και των συναισθημάτων του.

Ο Καρκίνος, επίσης, δεν θα κάτσει ποτέ να σου αναλύσει τι νιώθει. Θα πρέπει να τον καταλάβεις. Μέχρι να τον μάθεις είναι σίγουρο ότι θα παρεξηγηθείς πολλές φορές μαζί του.

Σκορπιός
Η άγρια ιδιωτικότητα και η μυστηριώδης φύση του Σκορπιού τον καθιστά ως ένα από τα πιο… παλαβιάρικα και ακατανόητα ζώδια.

Ο Σκορπιός απαιτεί ιδιωτικότητα. Κρατά πράγματα μόνο για εκείνον. Καλλιεργεί ένα μυστήριο και για αυτό οι άλλοι δεν τον καταλαβαίνουν. Αλλωστε και οι ίδιοι οι Σκορπιοί αρέσκονται να είναι αινιγματικοί. Ενα ολόκληρο αίνιγμα για τους άλλους. Αν κάποιος το λύσει, πάντως, το σίγουρο είναι ότι θα μπει στην καρδιά του Σκορπιού.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως δεν θα κάνει τα πάντα για να γίνει αρεστός. Και για αυτό οι άλλοι μπορεί να παρερμηνεύσουν τη στάση του.

Ο Αιγόκερως μπορεί να φαίνεται ότι είναι απλά ασυμβίβαστος και αδιάφορος για τους γύρω του, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Απλά θέλει και ο ίδιος και οι άλλοι γύρω του να είναι ο εαυτός τους.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος βλέπει τον κόσμο διαφορετικά. Πιθανότατα δεν τον καταλαβαίνετε τον Υδροχόο, αλλά δεν τον νοιάζει κιόλας.

Ο Υδροχόος πετάει στα σύννεφα, μιλάει τη δική του γλώσσα και συχνά, επομένως, οδηγείται σε παρεξηγήσεις. Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητη ψυχή, έχει το δικό του στιλ σκέψης και δεν έχει καμία διάθεση να δικαιολογηθεί για τη συμπεριφορά του στους άλλους. Με άλλα λόγια δεν τον ενδιαφέρει και καθόλου αν τον παρεξηγείτε. Μα καθόλου…