Τα 4 φθινοπωρινά χρώματα μαλλιών που κάνουν πάταγο στο Instagram

Ειδαμε αυτά εδώ τα χρώματα στα μαλλιά στο και νιώσαμε την ανάγκη να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας μαζί σας.

Τα 4 μεγαλύτερο τρεντ που κυκλοφορεί εκεί έξω για αυτό το φθινόπωρο και το δείχνει να ασπάζεται είναι ένα ποτ πουρί από cream soda, champagne bronde, το cinnamon fade και το fallayage,

Το είδαμε στα μαλλιά της Hailey Baldwin και την Elisabeth Moss, τα Cream Soda Blond είναι λατρεμένο και παίζει με καφέ και ζεστούς, χρυσούς τόνους, το αποτέλεσμα είναι ένα πλούσιο ξανθό το οποίο το λες και καστανό . Σύφμωνα με το refinery29 «δίνει μια έξτρα λάμψη στο πρόσωπο», πρόκειται για έναν έρωτα με την πρώτη ματιά, αφού με το που το δεις, το θες!


Ακούσαμε τα facts του Bronde ότι είναι κάτι μεταξύ στο καστανό και το ξανθό, το champagne bronde είναι το κουλ αδερφάκι του. Σύμφωνα με το Allure, « αυτή η εκδοχή του bronde είναι μια πιο ανοιχτή απόχρωση, αν κοιτάξεις προσεκτικά, θα δεις κάποιες πιο σκούρες ανταύγειες που δίνουν βάθος στο εφέ του χρώματος» Νομίζουμε πως απλά είναι μια αναβάθμιση στο platinum blond.


Μην το μπερδεύεις με το balayage, το fallagyage είναι τέλειο για αυτή την εποχή, χάρη στην βάση του που είναι το μελί. Είναι φανταστική επιλογή για την εποχή για το φθινόπωρο μιας και είναι επηρεασμένο στα χρώματα από αυτό.

Ξέραμε ότι το κόκκινο θα είναι το μεγαλύτερο trend σε make up και ρούχα, αυτό που δεν ξέραμε είναι πως η πιο ευρηματική και όμορφη εκδοχή θα είναι στα μαλλιά, αφού το σοφά βαπτισμένο «cinnamon fade» , καταφέρνει να συνδυάσει τις κλασικές ανταύγειες με ένα γήινο κόκκινο gloss χρώμα. Το κόκκινο λαμπερό αποτέλεσμα, είναι φανταστικό και δημιουργεί ένα ζεστό εφέ, και είναι ό,τι πρέπει για αυτό τον καιρό.

fumara