Τα 15 ΠΙΟ παράξενα Ρεκόρ Γκίνες για το 2019!
Www.true.gr

Τα 15 ΠΙΟ παράξενα Ρεκόρ Γκίνες για το 2019!

Όλοι έχουμε τα ιδιαίτερα ταλέντα μας. Είτε έχουν να κάνουν με την μουσική, την ζωγραφική ή τα αθλήματα, όλοι έχουμε ασχολίες στις οποίες ξεχωρίζουμε.

Δυστυχώς όμως, όσο ταλαντούχοι και αν είμαστε, το πιθανότερο είναι κάποιος άλλος να είναι έστω και λίγο καλύτερος από μας.

Κάθε χρόνο, τα βραβεία Ρεκόρ Γκίνες ανανεώνονται για να δείξουν τα απίστευτα επιτεύγματα των ανθρώπων και τα παράξενα πράγματα του κόσμου μας.

Και παρόλο που κάποια φαίνονται πολύ σοβαρά, άλλα είναι ξεκαρδιστικά και πολύ παράξενα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν πρέπει να τα επαινούμε.

Δείτε 15 από τα πιο παράξενα Ρεκόρ Γκίνες για το 2019:

1. Τα περισσότερα ζάρια που ισορρόπησαν ποτέ στην πατούσα μίας γάτας – Ο L C Siew κατάφερε να ισορροπήσει 10 ζάρια στην πατούσα της γάτας του, Bibi.

2. Οι περισσότερες τροποποιήσεις σε αντρικό σώμα – Ο Rolf Buchholz με 516 τροποποιήσεις συνολικά.

3. Η γηραιότερη επαγγελματίας DJ – Η Sumiko Iwamura είναι 83 ετών και 188 ημερών.

4. Η γηραιότερη γυναίκα που κάνει ακροβατικά σε μπάρα – Η Betty Goedhart είναι 84 ετών και 249 ημερών.


5. Τα περισσότερα στεφάνια σε ανθρώπινο σώμα – Η Dunja Kuhn από την Γερμανία έχει καταφέρει να περιστρέφει ταυτόχρονα 59 στεφάνια σε διαφορετικά μέρη του σώματος.

6. Τα περισσότερα λουκάνικα που φτιάχτηκαν σε ένα λεπτό – Ο Barry John Crowe κατάφερε να φτιάξει 78 λουκάνικα σε 1 λεπτό.

7. Οι μεγαλύτερες βελόνες πλεξίματος – Η Elizabeth «Betsy» Bond από την Αγγλία μπορεί να πλέκει με βελόνες μήκους 4,38 μέτρα.

8. Το μεγαλύτερο λειτουργικό εξάποδο ρομπότ – Matt Denton από την Αγγλία.

9. Μεγαλύτερη ταχύτητα με καρτ προωθημένο με τζετ – Ο Tom Bagnall από την Αγγλία έπιασε τα 181 χλμ/ώρα.

10. Ο πιο γρήγορος χρόνος για την υπερπήδηση 15 εμποδίων με ποδήλατο – Ο Joe Oakley τα κατάφερε σε 13,88 δευτερόλεπτα.


11. Πιο γρήγορα 50 μέτρα με πατίνια στα χέρια – Ο Mirko Hanáen το έκανε σε 8.55 δευτερόλεπτα.

12. Τα πιο γρήγορα 10 μέτρα με πουάντ σε ιμάντα –  Η Olga Henry από την Καλιφόρνια το έκανε σε 2 λεπτά και 33.71 δευτερόλεπτα χωρίς να πέσει.

13. Τα περισσότερα πηδήματα σε διπλό σκοινάκι που έκανε σκυλί σε ένα λεπτό – Ο Geronimo κατάφερε να κάνει 128 ενώ το ίδιο ρεκόρ για τους ανθρώπους είναι τα 133.

14. Ο μεγαλύτερος Ρινόκερος Οριγκάμι – Έχει μήκος 7.83 μέτρα και ύψος 4.06 μέτρα και κατασκευάστηκε από τον Liu Tong και το εμπορικό κέντρο The Mixc στην Κίνα

15. Η μεγαλύτερη διάρκεια που κάποιος κράτησε μία μπάλα στις σόλες από τα παπούτσια του ενώ ήταν πάνω σε αμάξι που κινούνταν – Ο Ash Randall κατάφερε να την κρατήσει στα πόδια του για 93 δευτερόλεπτα.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr