Σύζυγος Δημιούργησε Πίνακα για τις Δουλειές του Σπιτιού και Ανταμείβει τον Άντρα της με Προσωπικές Στιγμές
Www.true.gr

Σύζυγος Δημιούργησε Πίνακα για τις Δουλειές του Σπιτιού και Ανταμείβει τον Άντρα της με Προσωπικές Στιγμές

Ο λεπτομερής πίνακας με τις αγγαρείες του σπιτιού μιας γυναίκας για το σύζυγό της έχει διχάσει τους χρήστες του Twitter, που καταδικάζουν τον απίστευτα ανθυγιεινό γάμο του ζευγαριού.

Μια φωτογραφία ενός πίνακα με αυτοκόλλητα που έγινε viral αυτή την εβδομάδα δείχνει μια λίστα με τα καθήκοντα του «μπαμπά» που πρέπει να ολοκληρώσει, με μια διαφορετική ανταμοιβή για το κάθε καθήκον.

Διακοσμημένο με χαριτωμένα γράμματα και αυτοκόλλητα της Disney, το γράφημα – το οποίο μοιάζει πιο κατάλληλο για ένα μικρό παιδί – υπόσχεται ότι στον μπαμπά να πάρει πράγματα όπως στοματικό σeξ, μπύρα και «όχι γκρίνια» αν κάνει απλά πράγματα, όπως το να αλλάξει μια πάνα ή να πλύνει τα πιάτα.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από πολλούς λογαριασμούς αυτή την εβδομάδα και έχει εμπνεύσει μερικές αντιδράσεις των χρηστών των social media:

«Φανταστείτε να ζείτε έτσι πρόθυμα.»

«Δεν είμαι ψυχολόγος αλλά δε νομίζω ότι είναι ένας υγιής γάμος.»

«Αυτό είναι το χειρότερο που έχω δει στη ζωή μου.»
«Πάρτε επιτέλους διαζύγιο»

«Και οι γυναίκες αναρωτιούνται γιατί οι άντρες δεν δεσμεύονται.»

«Αν χρειάζεσαι κίνητρο για να κάνεις βασικά πράγματα, δεν είσαι έτοιμος να γίνεις γονιός. Ή σύζυγος. Ή ενήλικας.»

«Αν αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις τον σύντροφό σου να βοηθήσει στο μεγάλωμα των παιδιών, τότε χρειάζεσαι ένα διαφορετικό σύντροφο.»

«Η μανούλα τι παίρνει που είναι γονιός στον μπαμπάκα;»


«Φανταστείτε να είστε σε μια σχέση τόσο τοξική που χρειάζεσαι επιβραβεύσεις και απειλές για να ανταποκριθείς.»

«Αυτές οι αγγαρείες δεν λέγεται να είναι μπαμπάς;»

Η φωτογραφία κυκλοφορούσε στην πραγματικότητα στο διαδίκτυο πριν από τρία χρόνια – και όπως επεσήμαναν μερικοί χρήστες του Twitter, είναι πραγματικά ένα αστείο.

Το διάγραμμα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από το λογαριασμό παρωδείας Baby Sideburns τον Ιούνιο του 2016, όπου κέρδισε 5.500 likes.

Το Baby Sideburns διαχειρίζεται από την Karen Alpert, μητέρα δύο παιδιών, και ο σύζυγος της δεν φαίνεται να χρειάζεται πραγματικά ένα διάγραμμα ανταμοιβών για να βοηθήσει με τα παιδιά – στην πραγματικότητα, ο ίδιος συχνά αστειεύεται στον ιστότοπό της.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr