Απίστευτο σκηνικό στην Τυνησία όταν πεθερά είδε πρώτη φορά τη νύφη και επειδή δεν της άρεσε πήρε τον γιο της και έφυγε την ημέρα του γάμου.

Την περασμένη εβδομάδα, η Lamia al-Labawi, μια νεαρή γυναίκα από την Τυνησία, πόσταρε στο Facebook για να μοιραστεί τη θλιβερή ιστορία του πώς αυτή που υποτίθεται ότι θα ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής της μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Αυτή και ο επί τέσσερα χρόνια σύντροφός της ετοιμαζόντουσαν να παντρευτούν- όλα είχαν κανονιστεί και είχαν ξοδέψει πολλά χρήματα για να βεβαιωθούν ότι όλα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο, αλλά το μόνο πράγμα που δεν είχαν λάβει υπόψη ήταν η μητέρα του γαμπρού. Η κοπέλα είπε ότι δεν είχε ξανασυναντήσει τη γυναίκα προσωπικά και αντί για ένα θερμό καλωσόρισμα στην οικογένεια, το μόνο που έλαβε από αυτήν την ημέρα του γάμου της ήταν… «βιτριόλι».

Η γαμήλια τελετή ήταν ήδη σε εξέλιξη, οι καλεσμένοι ήταν όλοι παρόντες, αλλά η μέλλουσα πεθερά της είχε άλλα σχέδια στο μυαλό της. Μπροστά σε όλους, πλησίασε τον γιο της και του ζήτησε να ακυρώσει τον γάμο, υποστηρίζοντας ότι η νύφη ήταν «πολύ κοντή και άσχημη» και ότι δεν άξιζε να την παντρευτεί. Είχε δει μόνο φωτογραφίες της στο παρελθόν και όπως φαίνεται ήταν πολύ απογοητευμένη αφού την είδε από κοντά.

Σαν να μην ήταν αρκετά σοκαριστικά τα λόγια της μάνας, οι καλεσμένοι έμειναν έκπληκτοι από την αντίδραση του γαμπρού. Πήρε το μέρος της μητέρας του και παρά τις εκκλήσεις πολλών ανθρώπων που παρευρέθηκαν στον γάμο, εγκατέλειψε την αγαπημένη του και έφυγε με τη μητέρα του