Σύσφιξη Κόλπου με Σφηκοφωλιές... Η Νέα Μόδα που έχει Τρελάνει τις Γυναίκες Παγκοσμίως.
Www.true.gr

Σύσφιξη Κόλπου με Σφηκοφωλιές… Η Νέα Μόδα που έχει Τρελάνει τις Γυναίκες Παγκοσμίως.

Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση προς την σύγχρονη γυναίκα να πετύχει την τελειότητα όταν πρόκειται για την εξωτερική της εμφάνιση.

Η ομορφιά έχει γίνει συνώνυμη με την εικόνα μας και υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τα πρότυπα ομορφιάς της κοινωνίας.  Δυστυχώς όμως, υπάρχουν περιπτώσεις που η προσπάθεια αυτή κατέληξε να δημιουργεί περισσότερα προβλήματα.

Η αναζήτηση της ομορφιάς έχει δημιουργήσει τραγικές τάσεις και συχνά γυναίκες ξοδεύουν χιλιάδες δολάρια και ρισκάρουν ακόμα και την υγεία τους για να γίνουν λίγο πιο όμορφες.

Η νέα σοκαριστική τάση υπόσχεται να ενισχύσει τα θηλυκά τους κομμάτια. Φαίνεται πως αρκετές γυναίκες χρησιμοποιούν τριμμένες σφηκοφωλιές για να συσφίξουν τον κόλπο τους.

Ναι, καλά διαβάσατε.Τέτοιες σφηκοφωλιές πωλούνται στο διαδίκτυο και οι γυναίκες μπορούν να τις προμηθευτούν, να τις τρίψουν και να τις χρησιμοποιούσουν σαν πάστα. Η ‘θαυματουργή’ αυτή θεραπεία υποτίθεται πως ‘θα επαναφέρει τα τοιχώματα της μήτρας μετά από μία γέννα, θα γιατρέψει την τομή της επισειδοτομίας και θα καθαρίσει τον κόλπο.’

Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν έχουν κάποια επιστημονική βάση και ειδικοί προειδοποιούν τις γυναίκες ενάντια σ’αυτή την νέα πρακτική.

«Αυτή η πρακτική μπορεί να έχει ανεπιθύμητα αποτελέσματα και από ιατρικής αλλά και από σεξουαλικής άποψης,» έγραψε η Dr. Gunter.

Προειδοποιεί ότι μπορεί να προκληθεί ξηρότητα και αυτό να προκαλέσει ερεθισμούς κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης. Επίσης, αυξάνεται ο κίνδυνος για ΣΜΝ και HIV και χάνονται τα καλά βακτήρια που προστατεύουν ενάντια σε ουρολοιμώξεις και μυκητιάσεις.Επίσης, δεν είναι ποτέ καλό σημάδι να  πονάτε από την χρήση ενός προϊόντος που υποτίθεται πως κάνει καλό στον κόλπο.

«Εάν νιώθετε κάτι να σας καίει, τότε δεν είναι καλό για τον κόλπο σας.»

Οπότε, αν θέλετε το καλό σας, μην βάλετε ποτέ σφηκοφωλιά στον κόλπο σας. Ακούστε μας…

Credit: dayspatch.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr