Συρία: Πατέρας λέει στην κόρη του ότι οι βόμβες που πέφτουν έξω είναι παιχνίδι για να μην τρομάξει
Www.true.gr

Συρία: Πατέρας λέει στην κόρη του ότι οι βόμβες που πέφτουν έξω είναι παιχνίδι για να μην τρομάξει

Λένε πως όταν ένα παιδί μεγαλώνει με φόβο, μεγαλώνει ένα φοβισμένο παιδί!

Μη θέλοντας ο πατέρας από την Συρία να φοβάται το παιδί του τις βόμβες που πέφτουν έξω, αποφάσισε να το κάνει να..γελάει! Σαν παιχνίδι!

Το σενάριο της ταινίας La Vita è Bella αποφάσισε να εφαρμόσει ένας Σύρος πατέρας προκειμένου να προστατεύσει την 3χρονη κόρη του από τη φρίκη του πολέμου.

Ο Αμπντουλάχ αλ Μοχάμεντ, η οικογένεια του οποίου υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει στην πόλη Σαρακίμπ, ανατολικά του Ιντλίμπ, σκέφτηκε να αντιμετωπίσει ως παιχνίδι τις βόμβες που συχνά-πυκνά πέφτουν σε κοντινή απόσταση από το νέο τους σπίτι στην πόλη Σαρμάντα.


Έτσι κάθε φορά που πέφτει βόμβα ο ίδιος προσποιείται ότι ο θόρυβος προέρχεται είτε από κάποιο πυροτέχνημα είτε από κάποιο παιχνίδι-όπλο.

«Είναι ένα παιδί που δεν καταλαβαίνει τον πόλεμο. Αποφάσισα να της μάθω ένα παιχνίδι προκειμένου να την προστατεύσω την ψυχολογία της από την κατάρρευση» εξηγεί ο αλ Μοχάμεντ μιλώντας στο Sky News.


Θέλοντας, μάλιστα, να δείξει το αποτέλεσμα του σχεδίου του ο Σύρος πατέρας ανήρτησε βίντεο με το μικρό κορίτσι να ξεσπάει σε γέλια στον ήχο μιας έκρηξης από βόμβα

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr