Συντετριμμένος ο Κύπριος φίλος της αστροφυσικού: Δύσκολο να περιγράψω με λέξεις όσα νιώθω

Ο 38χρονος Κυριάκος Ασίκαλης τόνισε πως θα μπορεί να πει περισσότερα, όταν ηρεμήσει – «Δεν έχω καμία σχέση με το αίμα που βρέθηκε στα σεντόνια» ανέφερε

Την πρώτη δήλωση του 38χρονου Κυριάκου Ασίκαλη, που διατηρούσε δεσμό με την άτυχη Βρετανίδα αστροφυσικό, Νάταλι Κρίστοφερ, η οποία έχασε τη ζωή της σε χαράδρα στην Ικαρία, φιλοξενεί η Daily Mail.

Ο Ασίκαλης δήλωσε συνετριμμένος για την τραγική εξέλιξη, χωρίς να έχει κουράγιο για πολλές κουβέντες. Ωστόσο, ανέφερε πως θα μπορεί να πει περισσότερα, όταν ηρεμήσει.

«Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω με λέξεις όσα αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Ασφαλώς, είμαι συντετριμμένος και έτσι μου είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για όσα έχουν συμβεί. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που θα μπορέσω να το κάνω, αλλά όχι τώρα» ήταν η λιτή δήλωση του 38χρονου υπαλλήλου σε ταξιδιωτική εταιρεία, ο οποίος παρέμεινε στην Ικαρία καθ΄ όλη τη διάρκεια των επιχειρήσεων εντοπισμού της Βρετανίδας αστροφυσικού, ωστόσο μέσα στο σαββατοκύριακο σκοπεύει να επιστρέψει στην Κύπρο. «Πρέπει να παραμείνω στο νησί μέχρι να τακτοποιηθούν κάποιες εκκρεμότητες. Στη συνέχεια θα επιστρέψω στην Κύπρο».

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σεντόνι του κρεβατιού, στο δωμάτιο που διέμενε με τη Βρετανίδα, και σχετικά με τις υποθέσεις ότι ο θάνατος της Κρίστοφερ μπορεί να μην οφειλόταν σε ατύχημα, σχολίασε: «Δεν μπορώ να πω κάτι γι’ αυτό, δεν είχα καμία σχέση με αυτό».

Πηγή: protothema.gr