«Συγγνώμη που δεν σε έφερα πίσω» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα!

«Συγγνώμη που δεν σε έφερα πίσω», είπε ο πατέρας της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου της Κρήτης, η οποία κηδεύτηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο νεκροταφείο Γιάκρον του Τελ Αβιβ.

Η 8χρονη πνίγηκε σε πισίνα του ξενοδοχείου, μπροστά στα μάτια μελών της οικογένειάς του και άλλων τουριστών. Το παιδί ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του, και παρά τις προσπάθειες γιατρού και διασωστών, δεν επανήλθε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV o πατέρας της 8χρονης Ναάμ, ζήτησε συντετριμένος «συγγνώμη», που δεν κατάφερε να τη γυρίσει πίσω στο σπίτι.

«Είναι μια πραγματική τραγωδία. Λυπάμαι, που δεν κατάφερα να σε φέρω πίσω στο σπίτι. Ζητώ από τις εταιρείες που οργανώνουν τα πακέτα διακοπών να ελέγχουν πρώτα τα μέτρα ασφαλείας, διότι δεν έχει νόημα σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας όπου υπάρχουν χιλιάδες οικογένειες με παιδιά να μην υπάρχει ναυαγοσώστης, ιατρικός εξοπλισμός και προσωπικό πρώτων βοηθειών», είπε ο πατέρας της 8χρονης.

«Δεν υπήρχε στο σημείο ναυαγοσώστης» λέει πελάτης του ξενοδοχείου

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία πελάτη του ξενοδοχείου και αυτόπτη της τραγωδίας που τονίζει πως δεν υπήρχε στο σημείο ναυαγοσώστης.

«Είναι πάρα πολλές πισίνες εδώ και πολλές νεροτσουλήθρες αλλά δεν υπάρχει κανένας ναυαγοσώστης. Χρειάστηκε να περάσουν 20 λεπτά για να έρθει να βοηθήσει κάποιος και 40 λεπτά για να εκκενώσουν το χώρο. Άκουσα ότι ο διευθυντής του ξενοδοχείου αφήστε τους υπαλλήλους να ασχοληθούν με την κατάσταση. Μου είπαν ότι έφυγε τρέχοντας και οι άνθρωποι τον έβλεπαν».

«Το παιδί κατέβηκε από την νεροτσουλήθρα ενώ φορούσε αναπνευστήρα και όσοι βρίσκονταν δίπλα της θεωρούσαν πως κολυμπούσε ή θα βουτούσε μέσα στην πισίνα. Κατάλαβαν ότι κάτι κακό συμβαίνει όταν πλέον άρχισε να βουλιάζει», τόνισε συγγενής της 8χρονης.

πηγη: lifo.gr