Συνελήφθη ο Στέλιος Διονυσίου. Πώς επιτέθηκε και Τραυμάτισε Αστυνομικό. ( φωτο )
Www.true.gr

Συνελήφθη ο Στέλιος Διονυσίου. Πώς επιτέθηκε και Τραυμάτισε Αστυνομικό. ( φωτο )

Πώς επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό ο Στέλιος Διονυσίου;

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου έχει μπλεξίματα με τον νόμο.

Ο μικρός γιος του Στράτου Διονυσίου κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων καθώς παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά έναν τροχονόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής έγινε έξαλλος καθώς κάποιοι δρόμοι γύρω από τη Βασιλίσσης Σοφίας ήταν κλειστοί και δεν μπορούσε να περάσει.


Ο Στέλιος Διονυσίου στη συμβολή της Β. Σοφίας με τη Δορυλαίου κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, έσκισε την αστυνομική κορδέλα, μπήκε πάλι στο αυτοκίνητο και έβαλε μπροστά προκειμένου να περάσει.

Υπενθυμίζουμε πώς ήταν κλειστή στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου στην χώρα μας και για την επίσκεψη του Νίμιτς.

Ο τραγουδιστής φεύγοντας παρέσυρε και χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του τον τροχονόμο που βρισκόταν στο σημείο.


Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν ότι μετά το περιστατικό ο Στέλιος Διονυσίου εξύβρισε τον αστυνομικό με αποτέλεσμα να προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων. Ο τροχονόμος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή ο οποίος αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση κατά της αρχής.Ο τροχονόμος, νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Αύριο ο Στέλιος Διονυσίου αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr