Συνελήφθη η Ιωάννα Κουσκούση: Eβρισε αστυνομικούς, αρνείται να φορέσει μάσκα και κλαίει μπροστά στη κάμερα
Www.true.gr

Συνελήφθη η Ιωάννα Κουσκούση: Eβρισε αστυνομικούς, αρνείται να φορέσει μάσκα και κλαίει μπροστά στη κάμερα

H αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια Iωάννα Κουσκούση που έγινε γνωστή για τους αμέτρητους καβγάδες της με αστυνομικούς, εργαζόμενους σε καταστήματα αλλά και το περιβόητο μπουγέλωμα του Χαρδαλιά, συνελήφθη ξανά.

Η Κουσκούση που επιμένει να μην φοράει μάσκα και υποστηρίζει ότι έχει χαρτί από πνευμονολόγο παρ ότι αυτό το παρουσίαζε στους ακόλουθούς της στο Instagram ως «μέθοδο» για να αποφύγουν την υποχρεωτική χρήση μάσκας, έμπλεξε σε νέο επεισόδιο.Σε έλεγχο των αστυνομικών διμοιρίας των ΜΑΤ το μεσημέρι της Τετάρτης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η Κουσκούση δεν φορούσε μάσκα ούτε διέθετε σχετική βεβαίωση μετακίνησης. «Ξέρετε ποια είμαι εγώ, εγώ πέταξα στον Χαρδαλιά νερό και θα φοβηθώ εσάς;» ανέφερε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τη δικογραφία. Η Ιωάννα Κουσκούση οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για εξύβριση και απείθεια, ενώ η δίκη της για την επίθεση στον Νίκο Χαρδαλιά έχει αναβληθεί για τον επόμενο Μάρτιο.

Βγαίνοντας από το τμήμα, η Ιωάννα Κουσκούση κατήγγειλε με κλάματα ότι έχει στοχοποιηθεί και σύντομα θα εξιστορήσει όσα συνέβησαν σε βίντεο που θα αναρτήσει στον λογαριασμό της στο Facebook. Λίγη ώρα αργότερα, η ίδια συνέχισε να αναρτά stories όπου φαίνεται να τραγουδά χαρούμενη μέσα στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr