Συνελήφθη γυναικολόγος στο «Έλενα» που ζήτησε από έγκυο «φακελάκι» 500 ευρώ.

Ο γιατρός εργάζεται σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής
Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος γιατρού δημόσιου Νοσοκομείου της Αττικής, για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε καταγγελία εγκυμονούσας ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ιατρός προκειμένου να πραγματοποιήσει ιατρική πράξη απαίτησε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε προχθές (Τρίτη 11 Μαΐου 2021) κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και μετά την παραλαβή του προσημειωμένου χρηματικού ποσού.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μόνο οργή προκαλεί η είδηση πως γιατρός, γυναικολόγος μαιευτήρας και μάλιστα διευθυντής στο νοσοκομείο «Έλενα» απαιτούσε από γυναίκα στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της το ποσό των 500€ για να της κάνει καισαρική! Η γυναίκα από την οποία ζητούσε “φακελάκι“, όμως, μαζί με αξιωματικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του έστησαν παγίδα.

Ο 65χρονος γυναικολόγος στο «Έλενα» πιάστηκε με το… φακελάκι στην τσέπη του παντελονιού του, καθώς δεν γνώριζε ότι τα χρήματα που του έδωσε η 20χρονη εγκυμονούσα ήταν προσημειωμένα από τους αστυνομικούς!

Ο 65χρονος γυναικολόγος – διευθυντής κλινικής στο «Έλενα» έφτασε στο σημείο να εκβιάζει τη γυναίκα για να του δώσει τα 500 ευρώ!

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτιο, όταν η 20χρονη εγκυμονούσα επισκέφθηκε για πρώτη φορά τον γιατρό στο γραφείο του στο «Έλενα». Τότε ήταν που της ζήτησε για πρώτη φορά το ποσό των 500 ευρώ για να της κάνει καισαρική. Και συνέχιζε να της το ζητάει τις 5 -6 φορές που τον επισκέφτηκε τους επόμενους μήνες, πάντα στο νοσοκομείο. Της έλεγε ότι τα χρήματα δεν ήταν για εκείνους αλλά και για άλλους γιατρούς που θα απασχολούσαν στην επέμβαση.

Εκβιασμός
Έφτασε δε στο σημείο, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η γυναίκα στους αστυνομικούς, να την εκβιάζει και να αρνείται να της δώσει εξετάσεις της, αν δεν του έδινε τα 500 ευρώ!

Πηγή : newsit.gr