Το «Συνέδριο Γονιμότητας» βρήκε επιτέλους υποστηρικτή... τη Λατινοπούλου
Www.true.gr

Το «Συνέδριο Γονιμότητας» βρήκε επιτέλους υποστηρικτή… τη Λατινοπούλου

Μπορεί να σιώπησε για λίγο μετά την κατακραυγή, ωστόσο η Αφροδίτη Λατινοπούλου «ξαναχτυπά» με αφορμή το περιβόητο Συνέδριο Γονιμότητας.

Δεν πέφτουμε και από τα σύννεφα γιατί θα ήταν παράλογο, μέχρι και άδικο, να μην υποστηρίξει ένα συνέδριο ατόφιου μισογυνισμού η Λατινοπούλου που βρίσκει προσβλητικό ένα αξύριστο γυναικείο πόδι.

Με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει τη δυσαρέσκειά της για την ακύρωση του Συνεδρίου. Παράλληλα, στηρίζει τον διοργανωτή κ. Πάντο που τόσο άδικα έχει στοχοποιηθεί και προφανώς εκτοξεύει ρατσιστικές κορώνες περί λαθρομεταναστευτικού.

«Σε μια χώρα που τα δυο μεγαλύτερά της προβλήματα είναι η υπογεννητικότητα και το λαθρομεταναστευτικό, ακυρώθηκε λόγω της πολιτικής ορθότητας, ένα συνέδριο που αφορούσε την υπογεννητικότητα.


Επιστήμονες όπως ο κ.Πάντος έγιναν βορά των δικαιωματιστών του πληκτρολογίου.

Κατάντια», αναφέρει αναλυτικά στην ανάρτησή της.


Αξίζει να σημειωθεί, πως την ίδια ρητορική περί υπογεννητικότητας και λαθρομεταναστών αναπαρήγαγε χθες και ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την ακύρωση του Συνεδρίου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. Περίεργες συμπτώσεις…

 

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr