Συνεχίζεται ο «Πόλεμος»: Αποζημιώση Μαμούθ Ζητά ο Ποδοσφαιριστής από την Πρώην του...
Www.true.gr

Συνεχίζεται ο «Πόλεμος»: Αποζημιώση Μαμούθ Ζητά ο Ποδοσφαιριστής από την Πρώην του…

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο Όγκνιεν Βράνιες και η Γελένα Καρλέουσα – Τι αναφέρουν σερβικά ΜΜΕ

Αφού έβγαλαν την ερωτική τους ζωή στα «μανταλάκια» ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες και η Γελένα Καρλέουσα θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.
Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ, ο Βράνιες φέρεται να ζητά από την πρώην ερωμένη του αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ υποστηρίζει, ότι μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του με την Καρλέουσα, η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, αφού δέχεται απειλές. Ο Βράνιες προσέλαβε ιδιωτική ασφάλεια για να προστατεύσουν τη σύζυγό του, την κόρη του και τη μητέρα του από τυχόν επιθέσεις.


Στη μηνυτήρια αγωγή μάλιστα που κατέθεσε έχει συμπεριλάβει τα υποτιμητικά μηνύματα που του έστειλε η Γελένα, όπως επίσης και οι γυμνές του φωτογραφίες στις οποίες κλαίει.

Η παράνομη σχέση του Βράνιες με τη σύζυγο του ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς, Γελένα Καρλέουσα αποκαλύφθηκε όταν εκείνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή να κλαίει και τις συνόδευσε με άκρως υποτιμητικά σχόλια.


Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ πέρασε όμως στην αντεπίθεση φέρνοντας στο φως ερωτικά μηνύματα που του είχε στείλει και αποκαλύπτοντας πιπεράτες λεπτομέρειες από τη σχέση τους.

Το ροζ σκάνδαλο συγκλόνισε τη Σερβία και είχε απασχολήσει τις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες διεθνώς.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr