«Συνάνθρωποι μου, συγγνώμη»: Ραγίζει καρδιές η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την τραγωδία στην Αττική
Www.true.gr

«Συνάνθρωποι μου, συγγνώμη»: Ραγίζει καρδιές η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την τραγωδία στην Αττική

Μία συγκινητική ανάρτηση που «ραγίζει καρδιές» έκανε σήμερα η τραγουδίστρια Άλκιστις Πρωτοψάλτη, φανερά συγκλονισμένη από την πύρινη τραγωδία στην ανατολική Αττική.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήταν ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν δημόσια την οργή τους αλλά και τον πόνο τους για τους πληγέντες από τις φωτιές.

Διάβασε ολόκληρη την ανάρτηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη:Δικοί μας άνθρωποι, δικοί μας συνάνθρωποι σε μια νύχτα αγωνίας, οργής και φόβου. Κάηκε η Ελλάδα, κάηκε η ηθική μας, απανθρακώθηκε η ψυχή μας. Τι σημασία έχουν οι παραιτήσεις (αν γίνουν) Τι σημασία έχουν οι ίδιες εικόνες που βλέπουμε κάθε χρόνο…(θα τις ξεχάσουμε).Σημασία έχει να αλλάξουμε Εμείς -ξέρετε… τα τσιγάρα ,τα BBQ, οι οξυγονοκολλήσεις ,τα χόρτα που αφήνουμε. Όλα αυτά τα φοβερά αμαρτήματα σε μια κοινωνία που αυτόπυρπολείται σε απανθρακωθήκατε το μυαλό μας και η ηθική .Αυτή την ευλογημένη χώρα την αφήσαμε απροστάτευτη από όλους … κατοίκους και ξένους .Τι κι αν φωνάζουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οι πυροσβέστες για έλλειψη μέτρων -εφοδίων – υλικών και ανθρώπων εκπαιδευμένων τι κι αν φωνάζουν όλα SOS παραμένουν «ανύπαρκτα» .Η όμορφη Ελλάδα ,όμορφα καίγεται και πνίγεται…Δεν χρειαζόμαστε κύριοι καμία κροκοδείλια δήλωση. Μας αφήνει αδιάφορους. Πράξεις θέλουμε που να μιλούν …Αχ Ελλάδα μου δεν χρειάζεται πόλεμος τον δημιουργούμε μόνοι μας. Χώρα μου αγαπημένη , συνάνθρωποι μου συγνώμη …συλλυπητήρια . Ο καθένας ας σκεφτεί και ας πράξει.

πηγή: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr