Συμβαίνει ΤΩΡΑ: Ζητούν Διόδια από τους Χιλιάδες Οδηγούς που Προσπαθούν να Ξεφύγουν από την Κόλαση της Κινέτας!
Www.true.gr

Συμβαίνει ΤΩΡΑ: Ζητούν Διόδια από τους Χιλιάδες Οδηγούς που Προσπαθούν να Ξεφύγουν από την Κόλαση της Κινέτας!

Μόνο ως βαριά εγκληματική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η απόφαση της εταιρίας «Ολυμπία Οδός» να διατηρήσει εν λειτουργία τα διόδια της ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου και ενώ την ίδια στιγμή χιλιάδες οχήματα στα οποία επιβαίνουν ταξιδιώτες αλλά και απεγνωσμένοι κάτοικοι των καμένων περιοχών, προσπαθούν να ξεφύγουν από το μέτωπο της Κινέτας που πλέον βρίσκεται εκτός κάθε ελέγχου.

Σε όσους δε δεν είχαν χρήματα μαζί τους επειδή έφυγαν άρον-άρον από τα σπίτια τους για να σωθούν, οι υπάλληλοι έκοβαν τα γνωστά χαρτάκια «βεβαίωσης οφειλής» ώστε να υποχρεωθούν οι οδηγοί να τα πληρώσουν ολίγων ημερών.Με δεκάδες αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οδηγοί καταγγέλλουν τις άθλιες πρακτικές της εταιρίας ενώ κάνουν λόγο για ουρές χιλιομέτρων και ενώ δεξιά και αριστερά οι φλόγες κυριολεκτικά γλύφουν την κεντρική αρτηρία, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές χιλιάδες ανθρώπων.

Υπενθυμίζεται πως μέτοχοι της Ολυμπίας Οδού είναι η VINCI CONCESSIONS S.A.S. (29,9%) , η HOCHTIEF PPP SOLUTIONS GmbH (17%), ο όμιλος J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. (19,1%), η ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. (17%) και η η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. (17%).

Πηγή: write-in.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr